Cine este Andrei Roșu de la Imperiul Leilor. A cântat în trupa Gaz pe Foc și a ajuns în Cartea Recordurilor

Publicat pe

Azi, de la ora 20.30, vom afla cine este Andrei Roșu de la Imperiul Leilor! Concurentul va prezenta o idee de business vegană, încercând să-i impresioneze pe jurați. Sportivul care a intrat în Cartea Recordurilor speră să primească finanțare de la cei cinci oameni de afaceri. Da, Andrei Roșu a cântat, în tinerețe, în trupa Gaz pe Foc, alături de Lucian Viziru.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Andrei Roșu de la Imperiul Leilor. Andrei Roșu (44), concurent la Imperiul Leilor, are toate șansele să impresioneze juriul cu ideea sa de business vegană, un domeniu aflat încă în faza de pionierat, dar cu mari perspective. Acesta va încerca să-i convingă pe Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Dragoș Petrescu, Bogdan Micu și Mohammad Murad că afacerea sa este una în care merită să investești.

Cine este Andrei Roșu de la Imperiul Leilor. A cântat în trupa Gaz pe Foc și a ajuns în Cartea RecordurilorCine este Andrei Roșu de la Imperiul Leilor. A cântat în trupa Gaz pe Foc și a ajuns în Cartea Recordurilor

Cine este Andrei Roșu de la Imperiul Leilor: a cântat în trupa Gaz pe Foc

În ediția de azi, cei cinci investitori vor cunoaște povestea lui Andrei Roșu, care vine la Imperiul Leilor cu o afacere vegană, sperând să convingă că are toate calitățile unui antreprenor de succes. Fost solist în trupa Gaz pe foc și sportiv de anduranță, Andrei Roșu a intrat în Cartea Recordurilor în anul 2011, fiind primul om din lume care a alergat 7 maratoane și 7 ultramaratoane pe 7 continente.

Citește și: Investiție record la Imperiul Leilor: 1 milion de euro. Cine poate primi suma

Citește și: Cine sunt frații de 6 și 9 ani de la Imperiul Leilor care i-au uimit pe jurați. Vor investi 40.000 de euro în magazinul lor

Citește și: 10 lucruri pe care nu le știai despre noul sezon Imperiul Leilor

Citește și: De ce a plâns Bogdan Micu, în prima ediție Imperiul Leilor

De asemenea, în anul 2015 sportivul a devenit primul român care a reușit să traverseze înot Canalul Mânecii, iar în 2018, împreună cu echipa sa, a traversat Oceanul Atlantic în cadrul celei mai dificile curse de vâslit din lume. Este același Andreo Roșu care, în urmă cu 15-20 de ani, a cântat în trupa Gaz pe Foc, alături de Lucian Viziru.

Andrei Roșu vrea să-i convingă pe jurații de la Imperiul Leilor să investească în business-ul lui produse vegane.

‘În urmă cu aproape 11 ani am decis să îmi schimb viața, să mă reinventez, din dorința de a deveni un model real pentru copiii mei. La vremea aceea aveam 20 de kilograme în plus, am început să fac sport, am fost mai atent la nutriție, tot de atunci am început să particip la concursuri pe care unii oameni le consideră extreme, dar care pentru mine sunt parte a normalității. Am peste 50.000 de km alergați, am ajuns în 70 de țări, am reușit să termin cele mai grele curse de maraton și ultratriatlon de pe planetă și am strâns peste 2 milioane de lei pentru cauzele sociale în care cred’, le va spune acesta investitorilor.

Ce idee de business prezintă Andrei Roșu

Andrei Roșu vine la Imperiul Leilor decis să îi convingă pe cei 5 jurați cu ideea sa de afacere cu produse vegane. După ce și-a schimbat complet modul de nutriție, concurentul încearcă să facă din alimentația sănătoasă un mod de viață, dar și o afacere de succes. Iată cine este Andrei Roșu și ce afacere a propus la Imperiul Leilor!

„Primul meu gând a fost să îi conving să guste produsele – eram sigur că misiunea mea va fi mult mai ușoară după degustare (râde). Al doilea gând a fost, firește, de a obține finanțarea necesară pentru extinderea afacerii prezentate. Și, nu în ultimul rând, m-am gândit că nu am ce să pierd, mai ales dacă voi lăsa o impresie bună „leilor” și telespectatorilor…”, a declarat concurentul pentru Click.

Sportivul a mărturisit că este vegan din 2012 și speră că ideea sa de business îi va convinge pe cei cinci jurați să îi acurde finanțare.

Acesta va prezenta „Filgud – gama de produse alimentare din plante, fără lactoză, fără gluten și fără colesterol „rău”, care substituie – într-un mod etic, delicios, sănătos și prietenos cu mediul – lactatele, brânzeturile, icrele și alte produse de origine animală”, a dezvăluit Andrei Roșu, concurent la Imperiul Leilor, pentru sursa citată.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter