De ce a plâns Bogdan Micu, în prima ediție Imperiul Leilor

Publicat pe

În prima ediție Imperiul Leilor, Bogdan Micu a plâns pe micile ecrane. O poveste a unui antreprnor l-a impresionat până la lacrimi pe investitor, care și-a dat frâu liber emoțiilor. A fost o ediție impresionantă, cu povești de-a dreptul emoționante, iar asta s-a văzut din reacțiile antreprenorilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În prima ediție Imperiul Leilor, sezonul 2, un concurent a venit cu o poveste emoționantă. Bogdan Micu a plâns, atunci când a aflat despre ideea concurentului de dezvoltare a unei afaceri din domeniul medical.

‘Povestea ta mi-a stârnit niște amintiri destul de grele. Înainte de pandemie, am cumpărat câteva măști cu intenția de a-i ajuta pe cei care au nevoie.

De ce a plâns Bogdan Micu, în prima ediție Imperiul LeilorDe ce a plâns Bogdan Micu, în prima ediție Imperiul Leilor

Una dintre întâlniri a fost cu cei de la Ambulanță. Oamenii de acolo plângeau, se simțeau părăsiți de țară și de noi… aveau o mască la două persoane. Situația asta era în tot orașul, nu numai la Ambulanță!’, a spus, printre lacrimi, Bogdan Micu.

Cine este Bogdan Micu, antreprenorul care a plâns la Imperiul Leilor

Bogdan Micu este un antreprenor de succes, care a reușit să se impună în domeniul energiei verzi atât în Europa, cât și în Statele Unite, Canada sau Chile.

De asemenea, investitorul de la Imperiul Leilor s-a implicat activ în mișcări de voluntariat. Un exemplu în acest sens îl constituie descrierea arhitecturii aplicației ‘Inspectorul Pădurii’. Prin intermediul acesteia orice român poate verifica dacă un transport de lemne este legal sau nu și cu ajutorul căreia statul român poate opri exploatarea ilegală a pădurilor.

Bogdan Micu a investit în companii care activează în 13 sectoare diferite. Dintre acestea, amintim energie verde, banking, comerț, construcții, IT sau săli de sport.

Citește și: Mohammad Murad revine la Imperiul Leilor

Citește și: Cine este Cristina Bâtlan, investitor la Imperiul Leilor.A renunțat la avocatură pentru pantofi

Citește și: Cine este Dan Șucu, primul investitor de la Imperiul Leilor, sezon 2

Citește și: Pepe, totul despre viața de burlac, după divorțul de Raluca Pastramă:„Sunt un tătic sexy’. Cum se descurcă după ce s-a mutat singur / EXCLUSIV

La 36 de ani, omul de afaceri conduce un business extins pe mai multe continente. Compania sa a furnizat până acum proiecte către clienții săi în valoare de piață de peste 1.5 miliarde de dolari.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter