Mohammad Murad revine la Imperiul Leilor

Publicat pe

Mohammad Murad revine la Imperiul Leilor și este cel de-al cincilea investitor care vine să-și asume rolul de a inspira tinerii antreprenori.   Mohammad Murad, președintele Phoenicia Group, este cel mai mare investitor în turismul românesc din ultimii ani și proprietarul celui mai mare lanț de hoteluri din România.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

A ajuns în țara noastră înainte de Revoluție pentru a studia medicina, iar în prezent conduce un business cu o cifră de afaceri de peste 90 de milioane de euro și deține 15 hoteluri, lanțul de restaurante Springtime, fabrica de conserve Mandy, dar și o divizie care activează pe piața imobiliară. 

Mohammad Murad este leul care investește în oameni mai mult decât în afaceri, un maestru în arta negocierii care găsește oportunități acolo unde nimeni nu s-ar fi gândit. Este calculat și analizează fiecare mișcare de business, iar pentru el contează cel mai mult chimia pe care o are cu omul din spatele unei idei. Despre participarea în cel de-al doilea sezon al show-ului Imperiul Leilor, Mohammad Murad a declarat:

'Mă bucur foarte mult că am putut să fac o impresie bună în primul sezon și sper să pot să fiu de folos oamenilor care au speranță, iar speranța lor să devină realitate. Rolul meu în acest sezon este să fiu eu ușa la care bate un tânăr și speranța lui să devină realitate. Dincolo de procente, sunt aici pentru a scrie încă o poveste și a nota încă un succes atât pentru mine, cât și pentru concurent'. 

Mohammad Murad revine la Imperiul LeilorMohammad Murad revine la Imperiul Leilor

Celor care vor să vină să-și prezinte ideea în Imperiul Leilor, Mohammad Murad le spune că cel mai important e să aibă măsură și curaj.

'În viața cred că cea mai importantă este măsura, echilibrul cu care faci pas cu pas. Concurenții niciodata să nu uite curajul acasă, să fie oameni curajoși pentru că acesta este elementul de bază în orice succes', a spus Mohammad Murad. 

Cine este Mohammad Murad de la Imperiul Leilor?

Antreprenorul a renunțat la neurochirurgie pentru a dezolta o afacere de 50 de milioane de euro în România. Mohammad Murad provine dintr-o familie cu o situație financiară modestă, iar tatăl său a fost cel care l-a trimis în România în speranța că va avea o viață mai bună.

Când a terminat facultatea, investitorul de la Imperiul Leilor reușise să strângă 10.000 de dolari, bani pe care i-a investit în primul său hotel.

Enervat de atitudinea unei recepționere, antreprenorul de origine libaneză s-a ambiționat și a cumpărat hotelul la care aceasta lucra. Mohammad Murad s-a trezit că este șef, însă nu știa prea multe despre cum este să conduci o afacere de acest gen.

Citește și: Pepe și Raluca Pastramă divorțează la notar!Au stabilit cum împart averea și la cine rămân fetițele

Citește și: Cum au reacționat fiicele lui Pepe când au aflat că părinții lor s-au despărțit:'Nu a fost pentru nimeni ușor'

Citește și: Raluca Bădulescu a spus adevărul!Cum se înțelege fiul ei cu tatăl biologic, dar și cu soțul ei, Florin/ EXCLUSIV

„Totul a pornit de la un moment în care m-am dus să închiriez o cameră de hotel, recepționera nici nu s-a uitat la mine. Am avut așa mare ambiție că am zis că voi cumpăra acel hotel numai ca să-i dovedesc acelei persoane că trebuie să se comporte altfel. Peste doar trei luni m-am trezit patron la acel hotel și, când m-am dus acolo, am întrebat-o dacă mă mai ține minte și dacă mai știe cum s-a comportat. A explicat că așa i-a spus șeful să se comporte’, a mai spus afaceristul pentru sursa mai sus menționată.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter