Rică Răducanu și soția lui, infectați cu COVID-19. Cei doi sunt internați în spital: ”Ea are nevoie de oxigen”

Publicat pe

Fostul jucător al formaţiei de fotbal Rapid Bucureşti, Rică Răducanu, este infectat cu noul coronavirus şi este, în prezent, internat în spital, alături de soţia sa, care are şi ea COVID-19. Anunţul a fost făcut de clubul de fotbal FC Rapid 1923.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

El a făcut și primele declarații despre infecția cu COVID-19 și a spus că soția lui se simte mai rău. Potrivit fostului fotbalist, soția lui este de vineri internată în spital, zi în care s-a testat și el și a fost confirmat pozitiv.

„Eu nu sunt chiar periculos, dar nevasta-mea e mai rău. Nu știu de unde a apărut boala, ea a fost de mai mult timp bolnavă și mi-am făcut și eu testul. M-au găsit și pe mine pozitiv. Nevastă-mea e de vineri la spital, iar eu am făcut testul vineri. Eram acasă, dar până la urmă amândoi am fost internați. Soția e mai rău, a avut frisoane, eu nu am probleme, nu tușesc. Ea are nevoie de oxigen. 

Rică Răducanu și soția lui, infectați cu COVID-19. Cei doi sunt internați în spital: 'Ea are nevoie de oxigen'Rică Răducanu și soția lui, infectați cu COVID-19. Cei doi sunt internați în spital: 'Ea are nevoie de oxigen'

Abia aștept să facem un șpriț. Am niște oameni care muncesc, săracii, zici că sunt cosmonauți (n.r. – despre cadrele medicale de la spital)', a spus Rică Răducanu în emisiunea lui Cătălin Măruță.

„Suntem lângă legenda noastră Rică Răducanu, cel care este internat în spital alături de soţia sa, ambii având COVID-19. Însănătoşire grabnică!', se arată pe pagina oficială de Facebook a grupării giuleştene.

În vârstă de 74 de ani, Necula Răducanu, cunoscut sub numele de Rică Răducanu, a făcut parte, ca portar, din echipa care cucerea primul titlu din istoria clubului Rapid în 1967.

Răducanu a mai jucat în cariera sa la formaţiile Sportul Studenţesc, Steaua, CSM Reşiţa, FC Baia Mare, Autobuzul Bucureşti şi Spartac Bucureşti.

De asemenea, Răducanu a făcut parte din echipa naţională de fotbal a României care a participat la Campionatul Mondial de Fotbal din Mexic, 1970. 

Rică Răducanu, la un pas să se facă actor

Pe lângă sport, Rică Răducanu a activat și ca actor. Astfel că regizorul Mircea Daneliuc i-a oferit celui poreclit „Tamango rolul unui afacerist veros, pe nume Maricel, în filmul „Legiunea străină, o poveste tragicomică a trei tineri dintr-o localitate din Moldova în care este declarată gripa aviară. Atunci, pentru fostul portar a fost a doua oară când a cochetat cu actoria, după ce şi-a jucat propriul rol în pelicula lui Andrei Blaier, „Totul pentru fotbal.

Citește și: Cum arată noua iubită a lui Victor Slav. Detaliul incredibil observat de fani în fotografia postată de el

Citește și: Cum i-a explicat Victor Slav fiicei sale că el și Bianca Drăgușanu sunt divorțați: „De trei zile, Sofia e la mine'. Ce spune despre noua lui iubită

Citește și: Momente de groază pentru Bianca Drăgușanu: Sofia, fiica ei, a fost la un pas să se înece. Cum a reacționat Victor Slav când a aflat

Citește și: Cum se comportă iubita lui Victor Slav cu Sofia, fetița lui și a Biancăi Drăgușanu. Au fost filmate afară, pe terasă

„Da, tăticu, drept să-ţi spun, prima dată am luat-o ca o glumă. Când m-au chemat la interviu, să dau probe. La fotbal e ceva, la film e altceva. E greu, nenicule. Până am învăţat rolul…mi-a fost foarte greu. Am vrut să cedez după un timp, se stătea mult la filmări şi nu ieşea nimic. Le-am spus, la filmare: Nu mai vin, că vă încurc aici…'Taci mă, nu încurci pe nimeni!' Dar pe urmă mi-a plăcut. M-a ajutat cu stilul lui, Mircea Daneliuc. Ai văzut, eram un 'barosan', Maricel, cu Jeep, şofer şi bodyguard după mine. Ai văzut ce ghiul aveam, ce lanţ la gât, treabă serioasă…Când am văzut cât aveam de învăţat, nu mai dormeam noaptea! O trezeam pe nevastă-mea şi o puneam să mă întrebe, să repet scenariul…Greu, domle…, a povestit fostul fotbalist.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter