Cine este Arkanian de la Chefi fără limite. Are melodii cu Antonia, Alex Velea și Florin Salam

Publicat pe

Cine este Arkanian de la Chefi fără limite. Ieri, fanii cooking show-ului Chefi fără limite, ce urmează să fie lansat la Antena 1, au avut parte de o surpriză. Atunci au fost dezvăluiți cei 18 concurenți ce vor participa în cadrul noului proiect culinar. Printre participanți se numără și Arkanian. Tânărul e artist de meserie și a lansat până acum piese alături de cântăreți celebri, precum Antonia, Alex Velea și Florin Salam. Iată cum s-a cunoscut cu cei de la Golden Boy Society!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Arkanian participă în primul sezon Chefi fără limite, de la Antena 1. El va face parte din echipa albastră, cea a lui Chef Florin Dumitrescu. Tânărul nu e străin de lumina reflectoarelor, având în vedere ce meserie are. Acesta e un cunoscut artist din țară și se laudă deja cu multe piese faimoase. Unele dintre ele au fost lansate alături de Antonia, Alex Velea și Florin Salam.

Cine este Arkanian de la Chefi fără limite. Are melodii cu Antonia, Alex Velea și Florin SalamCine este Arkanian de la Chefi fără limite. Are melodii cu Antonia, Alex Velea și Florin Salam

Cine este Arkanian de la Chefi fără limite. Arkanian este un cunoscut rapper român, în vârstă de 22 de ani. A devenit cunoscut în toată țara după ce a devenit parte din Golden Boy Society, echipa lui Alex Velea. În plus, concurentul de la Chefi fără limite a scos recent o piesă și cu iubita cântărețului. El și Antonia se clasează pe primele locuri în Trening cu melodia „Complicated'.

Citește și: Cine sunt concurenții de la Chefi fără limite.Imagini cu echipele

Citește și: Cine este Lucian Pupăzan de la Chefi fără limite.Are propria afacere

Citește și: Cine este și cum arată fratele lui Marian Drăgulescu de la Survivor.A dezvăluit punctul slab al Faimosului

Citește și: Decizia luată la Eurovision după ce s-a cerut descalificarea lui Costi Ioniță:„Conform legislației…'

Cine este Arkanian de la Chefi fără limite

Arkanian a devenit unul dintre „protejații' lui Alex Velea în urmă cu aproximativ trei ani. Atunci, el s-a alăturat echipei Golden Boy Society, alături de alți tineri talentați. Tot de atunci, succesul lui în muzică a „explodat' pe piața muzicală. Unele dintre cele mai cunoscute piese ale lui sunt „XO', „Abracadabra', „Vitan Baby', „Construiesc un imperiu', etc.

În urmă cu ceva timp, Arkanian a povestit, pe larg, cum l-a cunoscut pe Alex Velea. Concurentul de la Chefi fără limite și iubitul Antoniei s-au întâlnit prima dată la finalului lui 2018. Un prieten foarte vechi i-a făcut tânărului cunoștință cu artistul, iar de atunci face parte din „familia' Golden Boy Society.

„Cu Alex m-am cunoscut la final de 2018 prin Beganudoarme, producător și prieten foarte vechi de-al meu care începuse să lucreze la Golden. El i-a arătat lui Alex ce fac. Alex, împreună cu echipa, m-au invitat pe primul material Golden Gang. Ne-am înțeles foarte bine instant, și după vreo 7 luni am intrat oficial în familia Golden Boy Society.

O zi normală la studio la noi e greu de conturat. Ne vedem toți zilnic, sau aproape zilnic, și ne facem treaba cât de prolific putem noi. Avem vreo 4 camere de studio active și în sesiuni constante, așa că, pe scurt, suntem o adunătură de oameni frumoși, care aleargă din sesiune în sesiune, facem multă muzică, și ne distrăm rău făcând asta', a spus Arkanian de la Chefi fără limite, acum ceva timp, pentru Fanatik.

Are melodii cu Antonia, Alex Velea și Florin Salam

Cine este Arkanian de la Chefi fără limite. Concurentul de la Chefi fără limite și-a descoperit pasiunea pentru muzică încă de la o vârstă fragedă. La 10 ani, atunci când a început să-și „contureze gusturile', s-a apucat de tobe. Între timp, el a studiat și chitara și a produs instrumentale pe calculator. La 17 ani, el a început să cânte și vocal. Tot atunci și-a ales și numele de scenă „Arkanian'. El e și un mare fan al tatuajelor. Are atât de multe, încât le-a pierdut numărul.

„De mic eram obsedat de muzică, de la Paraziții la Michael Jackson, și pe la 10 ani, când am început cumva să îmi conturez gusturile pentru prima dată, m-am apucat de tobe.

Am făcut asta timp de 7 ani, în paralel apucându-mă și de chitară și produs instrumentale pe calculator. Pe la 17 ani am început să și cânt vocal, așteptând până atunci pentru că mereu voiam să fac rap, și îmi era teamă că am vocea prea subțire. Tot la 17 ani s-a născut și Arkanian și cumva de atunci am început să iau în serios și toată ideea de pot trăi din asta, voi trăi din asta', a continuat el.

Arkanian de la Chefi fără limite face parte din Golden Boy Society

Cine este Arkanian de la Chefi fără limite. Arkanian spune despre el că e un băiat care încearcă să înțeleagă viața. Se descrie drept o persoană charismatică și simpatică.

„Cred că Arkanian e un băiat de 22 de ani care încearcă să înțeleagă viața la fel ca oricare om la vârsta asta. Mă consider destul de simpatic și charismatic, doar că uneori gândesc prea mult', a mărturisit Arkanian.

Arkanian de la Chefi fără limite e pasionat de tatuaje

Cine este Arkanian de la Chefi fără limite. Până acum, deși e relativ nou în industrie, Arkanian se laudă deja cu mari reușite. Printre ele se numără și piesele lansate alături de Alex Velea și Florin Salam. Din străinătate, lui îi place Drake, Travis Scott și The Weeknd.

„Sunt relativ nou ca artist pe piață, am avut norocul să lucrez cu foarte multe nume la care doar visam acum 5 ani. De la cel mai vivid exemplu, Alex Velea, mentorul și fratele meu mai mare, la maestrul Salam, pot să zic că am avut niște colaborări care m-au făcut să mă simt onorat pentru o viață întreagă.

Astea fiind spuse, în România încă am oameni precum Delia, Deliric, Cristi Minculescu, și încă câteva nume de pe o listă imaginară de-a mea pe care o am de mult timp. Ca artist preferat din afară, e greu să aleg unul din simplul fapt că marea majoritate a muzicii pe care o consum e de din afară. Dacă ar fi o scurtă listă, cel mai mult mă inspiră Drake, Travis Scott & The Weeknd', a mai spus tânărul pentru sursa citată.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter