Cine este Bogdan Boceanu de la Chefi la Cuțite. A făcut primul milion de dolari la 18 și a fost arestat de FBI

Publicat pe

Cine este Bodgan Boceanu de la Chefi la cuțite. IT-istul are o poveste de viață impresionantă, demnă de un scenariu de film. A făcut primul milion de dolari la 18 ani, a fost urmărit și arestat de FBI și a făcut închisoare în America!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bogdan Boceanu a venit la Chefi la cuțite pentru a impresiona juriul cu preparatul său, însă mai degrabă a făcut-o cu povestea lui de viață, demnă de un film. El este IT-stul care, la doar 18 ani făcuse 1 milion de dolari, în urma unor escrocherii cu cărți de credit.

Citește și: Andreea Bălan, confesiuni sincere despre temeri și regrete: „Se pot ierta greșelile în funcție de conjuctură. E un regret pe care îl am…”/ EXCLUSIV

Cine este Bogdan Boceanu de la Chefi la cuțite: a escrocat mii de americani!

Bogdan Boceanu de la Chefi la cuțite și-a descoperit pasiunea pentru calculatoare pe când avea doar 15 ani, iar asta avea să le aducă, lui și prietenilor săi alături de care a pornit „afacerea”, niște câștiguri incredibile.

Bogdan și prietenii lui au creat un program prin intermediul căruia făceau cărți de credit false, iar apoi au pus la cale o schemă complicată de fishing, prin intermediul căreia au câștigat milioane de dolari, zeci de miliardari din Connecticut căzându-le victimă.

Cine este Bogdan Boceanu de la Chefi la Cuțite. A făcut primul milion de dolari la 18 și a fost arestat de FBICine este Bogdan Boceanu de la Chefi la Cuțite. A făcut primul milion de dolari la 18 și a fost arestat de FBI

Zece ani mai târziu, când era student în anul 2 de facultate, Bogdan a furat informații de pe carduri bancare care valorau între 150 și 1.500 de euro bucata. Din păcate pentru el, frauda bancară uriașă avea să-l coste…

Citește și:Carla Bruni, poveste de amor demnă de un film. S-a iubit și cu tatăl, și cu fiul…

Bogdan Boceanu de la Chefi la cuțite a făcut 1 an și jumătate de închisoare

După aproape 9 ani, Bogdan Boceanu a fost prins de FBI și arestat pentru frauda cu cărți de credit. Doar până la vârsta de 18 ani însă, reușise să facă deja primul milion de dolari furând informații de pe carduri bancare!

În noiembrie 2011 concurentul chefi la cuțite a fost judecat în Statele Unite și condamnat la 1 ani și jumătate de închisoare, într-un penitenciar de maximă siguranță.

Bogdan Boceanu a venit la Chefi la cuțite cu un preparat care nu a reușit să-i impresioneze toți pe cei trei chefi – a gătit nachos -, dar a primit totuși două cuțite și a trecut în etapa următoare. Povestea lui de viață i-a uimit însă pe Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu…

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter