Cine este Cornel Hrișcă-Munn, toboșarul fără mâini, care a impresionat o țară întreagă la Românii au Talent, sezonul 10

Publicat pe

Cornel Hrișcă-Munn a impresiuonat juriul de la Românii au talent, în ediția de vineri seara, 14 februarie. Concurentul fără mâini a urcat pe scenă și a oferit un moment spectaculos în fața tuturor celor prezenți.

Cine este Cornel Hrișcă-Munn, toboșarul fără mâini, care a impresionat o țară întreagă la Românii au Talent, sezonul 10Cine este Cornel Hrișcă-Munn, toboșarul fără mâini, care a impresionat o țară întreagă la Românii au Talent, sezonul 10

Cornel are 27 de ani, s-a născut în Rădăuți dar trăiește în Marea Britanie, scrie Protv. Povestea de viață a lui Cornel este una specială.

S-a născut fără antebrațe și cu piciorul drept întors și toată lumea se aștepta ca el să moară. Imediat după naștere, a fost dus într-un orfelinat din Suceava, după ce medicii le-au spus părinților că băiatul lor nu va supraviețui.

Deși părinții biologici i-ar fi dat de urmă, le-ar fi fost imposibil să îl ia înapoi pentru că erau săraci și ambii munceau din greu ca să întrețină familia. După nouă luni, în septembrie 1992, Doreen Munn, care împreună cu soțul ei trimitea la orfelinat produse din Marea Britanie, l-a văzut pe Cornel.

Un medic de la orfelinat a întrebat-o ce ar putea face medicii englezi pentru băiat, Doreen Munn s-a interesat și, cu puțin ajutor, a reușit să găsească un tratament gratuit pentru el la un spital. În următoarele șapte luni, autoritățile din România au fost în contact cu cele din Marea Britanie, a fost obținut acordul legal al părinților biologici ai lui Cornel, iar Doreen și Ken Munn au reușit în cele din urmă să îl adopte.

Cornel spune că a fost de vreo 10 ori în România. În 2017, Cornel s-a căsătorit cu o englezoaică, iar mama lui biologică a mers la nunta lui, doar că, spune Cornel, nu a întrebat-o ce s-a întâmplat atunci exact, de ce l-au abandonat

 Cornel știe în schimb că în România, în vremurile acelea, era o rușine să ai un copil cu dizabilități, iar părinții și autoritățile nu credeau că ar putea să facă ceva pentru el, ca să poată fi salvat. E posibil să fie puțin din toate, crede Cornel, însă nu știe adevăratul motiv pentru care a fost abandonat, este povestea prezentată la romaniiautalent.protv.ro.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter