Lavinia Pârva, detalii neașteptate din relația cu Ștefan Bănică Jr.: "Este foarte greu, foarte complicat să-ţi imaginezi că cineva poate face aşa ceva"

Publicat pe

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva formează unul dintre cele mai  sudate cupluri din showbizul românesc. Cu toate aceste, nu în ochii tuturor lucrurile sunt atât de roz pe cât se observă. Lavinia Pârva oferă câteva detalii total neașteptate din relația cu Ștefan Bănică Jr.

Lavinia Pârva, detalii neașteptate din relația cu Ștefan Bănică Jr.: "Este foarte greu, foarte complicat să-ţi imaginezi că cineva poate face aşa ceva"Lavinia Pârva, detalii neașteptate din relația cu Ștefan Bănică Jr.: "Este foarte greu, foarte complicat să-ţi imaginezi că cineva poate face aşa ceva"

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pâtva sunt căsătoriți de doi ani și împreună au un băiețel pe nume Alexandru. De regulă, sunt extrem de discreți atunci când vine vorba despre relația lor, familia sau copilul lor. Încearcă să își păstreze relația cât mai departe de lumina reflectoarelor și să nu dea prea multe detalii despre ceea ce se întâmplă în spatele ușilor închise.

Citește și: Câte intervenții estetice are Lavinia Pârva: „Nu am ascuns acest fapt, le-am făcut publice de fiecare dată”

Se concentrează destul de mult pe carieră și vor să âși păstreze povestea de dragoste intactă, urată, să o țină la distanță de ochii curioșilor și de gurile rele. Cu toate acestea, Lavinia Pârva a scăpat de curând câteva detalii legate de relația cu Ștefan Bănică Jr., scrie spynews.ro. Ce-i drept, a fost ajutată să facă dezvăluiri în cadrul unei emisiuni cu întrebarea „Ce ai face dacă ai primi o palmă de la Ştefan Bănică Jr.?”

Artista a fost categorică și a precizat că Ștefan Bănică Jr. este primul bărbat alături de care are o relație cu adevărat serioasă: „Nu ştiu ce nu aş putea suporta într-o relaţie. Nu am o experienţă atât de vastă. Prima mea relaţie care se bazează pe seriozitate şi maturitate este cea cu Ştefan”, a spus Lavinia Pârva.

Citește și: Lavinia Pârva, schimbare de look la 35 de ani. Artista arată diferit. Fotografiile spun totul!

Ștefan Bănică Jr. nu este un bărbat agresiv

În egală măsura, ea a demontat și mitul potrivit căruia Ştefan Bănică Jr. ar fi un bărbat agresiv.

„Îmi vine să râd pentru că nu ştiu cine a spus chestia asta. Este foarte greu, foarte complicat să-ţi imaginezi că cineva poate face aşa ceva, iar Ştefan nu este omul acesta. Niciodată! (… )”, a conchis Lavinia Pârva.

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: Transformare spectaculoasă după naștere! Lavinia Pârva, din ce în ce mai slabă.Cum arată soția lui Ștefan Bănică în costum de baie

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter