Cine este Daniel Mischie de la Imperiul Leilor: "Primul job pe care l-am avut a fost reponsabil toalete clienți"

Publicat pe

Cine este Daniel Mischie, investitor la Imperiul Leilor, sezonul 4. Daniel Mischie, directorul celui mai mare lanț românesc de restaurant, a acceptat provocarea de a face parte din juriul emisiunii Imperiul Leilor. Noul investitor caută un alit care să susțină afaceri inedite. Iată cine este Daniel Mischie!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este Daniel Mischie, investitor la Imperiul Leilor, sezonul 4. Opt investitori se vor afla în noul sezon al emisiunii Imperiul Leilor, de la PRO TV. Printre cei care revin se află Dragoș Petrescu, Dan Șucu, Cristina Bâtlan și dr. Wargha Enayati. Alături de aceștia vor fi patru noi investitori, Daniel Mischie, Mircea Căpățînă, Felix Pătrășcanu și Răzvan Raț.

Cine este Daniel Mischie de la Imperiul Leilor: "Primul job pe care l-am avut a fost reponsabil toalete clienți"Cine este Daniel Mischie de la Imperiul Leilor: "Primul job pe care l-am avut a fost reponsabil toalete clienți"

Cine este Daniel Mischie, investitor la Imperiul Leilor, sezonul 4. Daniel Mischie este CEO al celui mai mare lanț românesc de restaurant, iar alături de șapte investitori va căuta afaceri pe care să le finanțeze în show-ul Imperiul Leilor, sezonul 4, care va începe peste câteva luni.

Citește și: Sebastian Dobrincu nu va mai apărea la Imperiul Leilor, sezonul 4. Cine sunt cei 8 investitori

Citește și:Cum arată și cu ce se ocupă copiii lui Dan Șucu, juratul de la Imperiul Leilor. Ce relație are cu ei: „Este un tată…”

Citește și:De ce își ține Ramona Gabor iubitul ascuns: „Am trecut prin tot felul de lucruri' / Locuiește în Dubai cu iubitul ei

Citește și:„Copiilor nu le-am spus că eu și mama lor ne-am separat”. Cornel Ilie, dezvăluiri surprinzătoare la trei ani de la divorțul de Eliza, fosta lui soție

Cine este Daniel Mischie, investitor la Imperiul Leilor, sezonul 4

Daniel Mischie este unul dintre cei patru noi investitori la Imperiul Leilor, sezonul 4. Acesta se numără printre cei trei proprietari ai grupului de restaurante „City Grill', alături de Dragoș Petrescu și familia Alecu. Afaceristul a absolvit Facultatea de Relații Comerciale și Financiare Bancare Interne și Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice.

În perioada 2010-2012, Daniel Mischie a urmat cursurile Institutului de Administrare a Afacerilor din București și a obținut diploma de Executive Master of Business Administration. A început să lucreze în industria ospitalității încă din facultate. „Primul job pe care l-am avut a fost responsabil toalete clienți. Am fost foarte impresionat că lucram la o companie multinațională, mai ales la o companie care era proaspăt venită din America.După câteva luni am fost promovat la nivelul de ajutor de ospătar, iar după ce am părăsit acest grup, am lucrat ca asistent manager. Aceasta este perioada care m-a calificat din punct de vedere al formării profesionale pentru această industrie', povestea Daniel Mischie.

Daniel Mischie este căsătorit și are trei copii

Noul investitor de la Imperiul Leilor este căsătorit de multi ani. Daniel Mischie și-a cunoscut soția la o nuntă, si e medic de familie. Împreună au trei copii, iar afaceristul este foarte mândru de familia pe care o are. „Fac parte dintr-o familie tradiționalistă și familia reprezintă un hobby pentru mine. Locuiesc împreună cu soția mea, cei trei copii: Alex, Ioana și Maria, dar și cu mama mea. Cred că a avea trei generații în aceeași casă dă putere și consistență fiecăruia dintre noi', a mai declarat Daniel Mischie.

Daniel Mischie este pasionat de competițiile de ciclism, înot și maraton, iar atunci când are timp liber se bucură de pasiunile sale. „Sportul este unul din hobby-urile pe care le-am dobândit în ultima perioadă. Intrând în comunitatea de sportivi, practic am fost inspirat de unii dintre prietenii mei și am creat grupuri de concursuri. Este vorba de half ironman, adică jumătate din distanțele de la ironman. Am participat, iar obiectivul principal a fost să termin. De două ori am participat și am reușit să termin', a mai spus afaceristul, potrivit wowbiz.

Sursa foto: Facebook

 
Libertatea.ro
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă