Cine este Daniela Crudu. A participat la Asia Express sezonul 1. S-a lansat în televiziune la 18 ani, iar primul ei job a fost ca asistentă la Neatza cu Răzvan și Dani

Publicat pe

Daniela Crudu s-a lansat ca asistentă tv la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani. S-a născut pe 14 iunie 1989 în București și a absolvit liceul Economic nr. 4 din București. 

Cine este Daniela Crudu. A participat la Asia Express sezonul 1. S-a lansat în televiziune la 18 ani, iar primul ei job a fost ca asistentă la Neatza cu Răzvan și DaniCine este Daniela Crudu. A participat la Asia Express sezonul 1. S-a lansat în televiziune la 18 ani, iar primul ei job a fost ca asistentă la Neatza cu Răzvan și Dani

Daniela Crudu a fost animatoare în mai multe cluburi, iar în 2012 a absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Spiru Haret.

A câștigat titlul de „Cel mai sexy fotomodel din România', iar în 2009 a apărut în revista Playboy.

Citește și: Daniela Crudu, mărturisiri cutremurătoare după ce a fost bătută de iubit: 'Dacă nu fugeam, mă omora'

A petrecut 3 ani ca asistentă la matinalul Neatza cu Răzvan și Dani, însă a fost concediată din cauza uni scandal cu interlopul Leo de la Strehaia. 

În 2011, Daniela Crudu a devenit asistenta lui Dan Capatos la Un Show Păcătos. Din păcate, a trebuit să demisioneze din cauza discuțiilor cu iubitul ei de la vremea aceea, fotbalistul Mihai Costea. 

A mai fost asistentă în cadrul emisiunii Superbingo Metropolis, iar apoi la Xtra Night Show, prezentat de Capatos. 

Popularitatea ei a crescut din ce în ce mai mult în România, iar Daniela Crudu a participat la emisiunea Burlăcița. Daniela Crudu a participat și la alte emisiuni care i-au adus celebritate, toate difuzate de Antena 1: Vaporul iubirii, Poftiți pe la noi sau Splash! Vedete la apă. 

Crudu a participat și la Asia Express, alături de Vica Blochina. 

,,Suntem pe altă lume, mă simt de zici că sunt pe Marte!', declara Daniela cu zâmbetul pe buze, în timp ce Vica a recunoscut că este surprinsă în fiecare moment: ,,Totul e nou aici, sunt puțin confuză!'. Ambele recunosc că standardul ridicat al competiției apasă constant accelerația fiecărui concurent, însă încântarea și atitudinea pozitivă a fetelor par să fie două dintre calitățile care le ajută în această experiență: ,,Competiția este extrem de grea, nu ne așteptam, suntem mereu pe fugă, dar vom reuși. Ne place ce se întâmplă, deși nu ne-am obișnuit complet.', mărturisesc cele două.

Citește și: Mama Danielei Crudu refuză carantina! Abia a venit din Italia și în loc să stea în autoizolare, se plimbă prin parc cu cele două fiice

Cele două au ieșit pe locul 3 în cea mai dură competiție. Cruduța și Vica au trecut și prin momente tensionate la Asia Express sezonul 1. Cele două au avut câteva schimburi de replici și dispute, la fel ca toate celelalte echipe din competiție.

Recent, Daniela Crudu a fost în mijlocul unui scandal imens, după ce a fost bătută de iubitul ei croat. 

Vedeta a avut nevoie de spitalizareFosta asistentă TV a ajuns în atenția mass-media pe data de 9 februarie, atunci când a fost dusă la un spital din Capitală, deoarece fusese desfigurată de iubitul său, Seco Dubravko. Între timp, Daniela Crudu a fost externată din spital, iar fanii se întreabă care este starea sa de sănătate, dar și cum a ajuns să fie bătută atât de grav de partenerul său de viață. Acum, vedeta locuiește cu tatăl său.

 Daniela Crudu a subliniat că nu a depus și nu va depune plângere împotriva agresorului său. Cât despre motivul pentru care a izbucnit scandalul, Crudu nu e dispusă să-l facă momentan public.

'Mă simt bine, foarte bine. Am trecut cu bine peste incident, după cum se vede. Nu pot să vă spun motivul pentru care s-a iscat cearta. Nu o să depun plângere', a spus Daniela Crudu, în exclusivitate pentru Spynews.

Incidentul violent în urma căruia Daniela Crudu a avut nevoie de o intervenție chirurgicală urgentă s-a petrecut duminică, în jurul orei 06:00, în timp ce ea și iubitul său se întorceau acasă. Vedeta a fost dată cu capul de bordul autoturismului, după care a decis să sară din mașină, pentru că se temea de ceea ce era mai rău.

Citește și: Daniela Crudu și-a revenit după ce a fost bătută de iubit. Cum arată vedeta după ce a avut nasul rupt

A fugit până într-o benzinărie, de unde a telefonat după ajutor. Totodată, medicii au constat că Daniela Crudu suferise un traumatism cranian, având nevoie de o operație de urgență. De asemenea, Crudu s-a mai ales si cu o entorsă la picior.

'Dacă nu săream din maşină şi nu fugeam, mă omora. M-a dat cu capul de bord. Suntem împreună de mult timp, nu a avut nicio ieşire violentă, dar acum, practic era alt om. Nu s-a comportat niciodată aşa, nu ştiu ce s-a întâmplat cu el. Nu mai văd, am ochii lipiţi şi plini de sânge', a declarat Daniela Crudu pentru Xtra Night Show.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter