Daniela Crudu, mărturisiri cutremurătoare după ce a fost bătută de iubit: ”Dacă nu fugeam, mă omora”

Publicat pe

Daniela Crudu a fost bătută cu bestialitate de iubit, duminică dimineață. Fosta asistentă TV a ajuns la spital cu răni grave și extrem de speriată. Fostul ei șef, Dan Capatos, a povestit ce mărturisiri i-a făcut vedeta. Daniela Crudu a făcut primele declarații despre coșmarul prin care a trecut în urmă cu câteva zile.

Din păcate, Daniela Crudu a fost victima violenței domestice și nu este prima dată când este într-o astfel de ipostază. Vedeta a revenit în țară, după o lungă vacanță alături de iubit, iar sâmbată noapte au ieșit în club. Ieșirea s-a terminat cum nici nu și-ar fi imaginat.

Dan Capatos a povestit la Xtra Night Show ce i-a zis Daniela Crudu. Se pare că situația este mai gravă decât ne-am fi imaginat. „Dacă nu fugeam, mă omora. Nu mai văd, am ochii lipiți și plini de sânge'i-a spus Daniela Crudu lui Dan Capatos.

În urma bătăii încasate, fosta asistentă TV s-a ales cu răni grave, iar acum este acasă la tatăl ei, unde este îngrijită de familie. Daniela Crudu a făcut declarații șocante despre starea ei de sănătate. Vedeta este extrem de speriată și nu mai vrea să audă sub nicio formă de croat.

Citește și: Filmul complet al episodului în care Daniela Crudu a fost bătută cu bestialitate de iubit. Motivul de la care a început întreg scandalul

Se pare că iubitul Danielei Crudu a turbat de gelozie atunci când a văzut că mai multe persoane vin la ea și este în centrul atenției. Deși în club nu s-a întâmplat nimic, când cei doi erau în mașină, croatul a început să o lovească cu bestialitate pe Daniela Crudu. De frică, vedeta s-a dat jos din mașină, desculță, și a fugit într-o benzinărie aflată la aproape un kilometru de locul în care se aflau. Seco Dubravko s-a urcat la volan, deși era sub influența băuturilor alcoolice. Iubitul Danielei Crudu este luptător, iar acesta a dat-o cu capul de torpedou de câteva ori.

Citește și: Cine este bărbatul care a bătut-o pe Daniela Crudu. Agresorul este croat și putred de bogat

Daniela Crudu nu vrea să depună plângere penală

Deși a bătut-o până a băgat-o în spital, Daniela Crudu nu vrea să depună plângere penală împotriva iubitului ei. Vedeta nu ar vrea să-i facă rău, însă a cerut ordine de restricție.

„Ea nu vrea să depună plângere pentru că nu vrea să îi facă rău. Să plece şi să o lase în pace… Nu se teme pentru viaţa ei, dar este îngrijorată în privinţa siguranţei. De aceea a făcut şi acel ordin de restricţie'a mai declarat sora Danielei Crudu.

Ca urmare a faptului că Daniela Crudu nu a depus plângere împotriva lui, afaceristul de origine croată Seco Dubravko a profitat din plin de ocazie, iar în cursul zilei de ieri a plecat țară. Ce-i drept, vedeta are la dispoziție 90 de zile pentru a depune plângere împotriva agresorului ei.

Citește și: Daniela Crudu, decizie de ultimă oră după ce a fost bătută cu bestialitate de iubit.Fanii sunt contrariați

FOTO: Facebook, Spynews

Daniela Crudu, mărturisiri cutremurătoare după ce a fost bătută de iubit: 'Dacă nu fugeam, mă omora'Daniela Crudu, mărturisiri cutremurătoare după ce a fost bătută de iubit: 'Dacă nu fugeam, mă omora'
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter