Cine este Dora Gaitanovici de la Vocea României - compune singură de la vârsta de 9 ani

Publicat pe

Dora Gaitanovici de la Vocea României a surprins publicul cu vocea sa extrem de frumoasă. Concurenta face parte din echipa Irinei Rimes și este îndrăgostită de muzică. Dora Gaitanovici are deja propriile sale melodii, concurenta compune încă de mică.

Dora Gaitanovici de la Vocea României are o poveste interesantă, care va impresiona pe toată lumea. Concurenta de la Vocea României locuiește în Buzău și este elevă la un liceu cu profil de limbi străine. Pasiunea ei pentru muzică a început încă de la grădiniță. Părinții ei au dat-o la pian la vârsta de 4 ani, pentru că aceștia își doreau ca fetița lor să-și dezvolte gândirea matematică, iar atunci s-a îndrăgostit iremediabil de muzică.

Încă de la vârsta de 9 ani, Dora Gaitanovici își compune singură piesele. Concurenta de la Vocea României a participat la diverse concursuri și festivaluri de compoziție. La începutul liceului, Dora avea o trupă a ei. Niciunul dintre părinți nu este talentat la muzică, dar aceștia o susțin necondiționat pe fiica lor, ei având meserii în domenii total opuse.

Dora Gaitanovici de la Vocea României are propriile melodii, muzică, tex, linii. De pe la 10 ani a început să compună și se simte în universul ei printre portative și cuvinte. Când vine vorba despre pasiunile Dorei, tot la muzică se ajunge și de curând a început să studieze saxofonul.

Chiar dacă se ocupă de muzică, Dora Gaitanovici de la Vocea României nu neglijează școala. Aceasta mai merge si la olimpiade la școală, este foarte studioasă. Dora a mers la faza județeană a olimpiadei de logică. Mai departe, concurenta de la Vocea României își dorește să se înscrie la Conservator, secțiunea compoziție. Visul ei este să compună cele mai tari hituri și să audă oamenii cum îi fredonează piesele.

Citește și: Irina Rimes și Maia Morgenstern, pe aceeași scenă. Artista a lansat cartea-album „COSMOS'

Citește și: Irina Rimes are o viață complicată. Bărbatul din viața ei va avea parte de o surpriză: 'Cred că el nu va fi fericit să afle'

FOTO: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter