Delta Dunării – locul care te cucerește de la prima vedere

Publicat pe

La capătul drumului de aproape 3000 de km, după ce traversează patru capitale europene, Dunărea formează la locul de întâlnire cu Marea Neagră – cea mai frumoasă deltă din Europa și cea mai luxuriantă din lume. Delta Dunării este un adevărat muzeu al biodiversității adăpostind peste 5000 de specii de plante, păsări, animale, insecte și pești, fapt pentru care UNESCO i-a acordat titulatura de Rezervație a Biosferei încă din anul 1991.

Sunt mii de turiști străini care ajung în fiecare an în Delta Dunării pentru a scăpa de gălăgia din marile orașe europene, găsind aici locuri neatinse de modernitate unde localnicii încă își ghidează viața după obiceiurile lipovenești.

Vacanță în familie la Gulliver Delta Resort

Dacă nu ai reușit să descoperi până acum acest paradis sălbatic atunci este timpul să-ți faci planuri de vacanță pentru anul viitor. Profită de reducerile de până la 50% pregătite de Gulliver Delta Resort 4* și rezervă acum un sejur de 4 sau 5 zile în Delta Dunării.

Pachetele de vacanță Delta pentru seniori și Delta pentru toți includ cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări între mese și transport autocar București-Murighiol-București, la tarife începând cu 688 lei/persoană, respectiv 744 lei/persoană.

Gulliver Delta Resort 4* are o poziție ideală pe malul lacului violet, la marginea localității Murighiol fiind un punct excelent de plecare atât spre Dobrogea, cât și în descoperirea paradisului Delta Dunării. Dacă vrei să te relaxezi, în cadrul resortului te așteaptă o grădină luxuriantă cu balansoare, un foișor unde se servește ceai la samovar, un loc de joacă pentru copii și o piscină ideală pentru zilele calde de vară. Iar dacă ești pasionat de pescuit poți practica acest sport direct de pe pontonul hotelului.

Explorează cea mai umedă zonă europeană!

Delta Dunării este fascinantă în orice perioadă a anului, fie că o descoperi la început de primăvară când se întorc păsările sălbatice, în sezonul estival când vremea este excelentă pentru plajă sau toamna, prilej excelent să surprinzi vegetația pictată în nuanțe de ruginiu.

Pornește cu barca pe lacurile ca smaraldul și canalele îngustate de salcii pletoase și stufă des, în căutarea coloniilor imense de pelicani, cormorani, egrete, lișițe și egrete. Fotografiază nuferii și lotușii în plină floare sau aventurează-te la Letea. Aici vei descoperi comunitatea izolată de lipoveni autentici, pădurile de nisip cu stejari decorați cu liane grecești și ultimii cai sălbatici din Europa.

Terapie solară poți să faci pe plajele sălbatice de la Sulina – fosta capitală a piraților care se mândrește cu cea mai lată fâșie de nisip, și în Sfântu Gheorghe – localitatea lipovenească unde Dunărea se îmbrățișează cu Marea Neagră.

de Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com si gulliverresort.ro

Early Booking 2019 Delta Dunării – Gulliver Delta Resort 4* Murighiol

*Weekend in Delta Senioritarife de la 688 lei/persoană, 3 nopți.

*Delta pentru Senioritarife de la 744 lei/persoană, 4 nopți.

*Weekend Delta pentru totitarife de la 744 lei/persoană, 3 nopți.

*Delta pentru totitarife de la 799 lei/persoană, 4 nopți.

Servicii incluse: 3 sau 4 nopți de cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări lipovenești, transport autocar București-Murighiol-București, Surpriza de Bun Venit! (întâmpinare cu icre și țuică la intrare). Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: [email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter