Connect-R îl imită pe Michael Jackson. Transformarea artistului la "Te cunosc de undeva" e inedită

Publicat pe

Connect-R dansează, după aproape zece ani, la Te cunosc de undeva!': De data asta, chiar o voi face!'. Cântăreţul îl va imita pe Michael Jackson. 

Deși a avut mai multe tentative de a dansa, pe parcursul acestui sezon Te cunosc de undeva!', și n-a făcut-o din motive doar de el știute, de data aceasta Connect-R chiar o va face.

Sâmbătă, 8 decembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, el îl va imita pe Michael Jackson cu piesa Billie Jean' și va dansa din nou, după o pauză de aproape zece ani.

Connect-R îl imită pe Michael Jackson. Transformarea artistului la "Te cunosc de undeva" e inedităConnect-R îl imită pe Michael Jackson. Transformarea artistului la "Te cunosc de undeva" e inedită

Connect-R va dansa în faţa juraţilor

În tot acest timp, am refuzat să dansez, dar acum chiar voi dansa. Interesant e că la ruletă mi-a picat exact Billie Jean', o piesă pe care am dansat, în clasa a cincea, la clubul Primavera, din care făceam parte.', spune concurentul de la Te cunosc de undeva!'.

Sâmbătă, Te cunosc de undeva!' va marca o premieră: toți cei zece concurenți se vor transforma într-un singur personaj, Michael Jackson, într-o gală-tribut dedicată celui supranumit Regele Pop.

La finele serii, vor fi desemnați nu doar câștigătorul acestei gale, ci și finaliștii celui de-al 13-lea sezon al show-ului transformărilor. Cine vor fi aceștia, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 8 decembrie, de la ora 20.00, numai la Te cunosc de undeva!'.

Foto: PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter