Cine este dr. Wargha Enayati, jurat la Imperiul Leilor. S-a născut în Germania

Publicat pe

Cine este dr Wargha Enayati, jurat la Imperiul Leilor. Surpriză colosală pentru telespectatorii PRO TV! În curând, un nou sezon al emisiunii Imperiul Leilor, cel cu numărul 3, va fi difuzat pe micile ecrane. În total, show-ul va avea cinci jurați. Aceștia sunt Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Sebastian Dobrincu, Dragoș Petrescu și dr. Wargha Enayati. Iată cine este dr. Wargha Enayati!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este dr Wargha Enayati, jurat la Imperiul Leilor. Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii emisiunii Imperiul Leilor. Recent, au fost anunați oficial cei cinci jurați din cadrul show-ului de pe Pro TV. Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Sebastian Dobrincu, Dragoș Petrescu și dr. Wargha Enayati vor fi cei de la masa juriului. Dacă pe unii dintre ei îi cunoașteți din edițiile anterioare, ceilalți nu au mai fost văzuți în această ipostază.

Cine este dr. Wargha Enayati, jurat la Imperiul Leilor. S-a născut în GermaniaCine este dr. Wargha Enayati, jurat la Imperiul Leilor. S-a născut în Germania

Cine este dr. Wargha Enayati, jurat la Imperiul Leilor. Dan Șucu, Cristina Bâtlan și Dragoș Petrescu le sunt familiari admiratorilor emisiunii Imperiul Leilor. Mai puține detalii se cunosc însă despre ceilalți doi, Sebastian Dobrincu și dr. Wargha Enayati. Cel din urmă este antreprenor în domeniul medical și are o poveste de viață incredibilă.

Citește și: Cine sunt jurații de la Imperiul Leilor.Totul despre despre sezonul 3

Citește și: Diana Șucu, despre soțul ei, Dan Șucu de la Imperiul Leilor:„Cheia unui mariaj fericit este…'

Citește și: Cum a reacționat fiul Vicăi Blochina când l-a văzut prima dată pe tatăl său, Victor Pițurcă:„Sunt eu, copilul tău…'

Citește și: Andrea Marin, despre rolul Muma Pădurii, la Masked Singer:„Mi se propusese un personaj mult mai blând'

Cine este dr. Wargha Enayati, jurat la Imperiul Leilor

Cine este dr. Wargha Enayati, jurat la Imperiul Leilor. Wargha Enayati, juratul de la Imperiul Leilor, sezonul 3, este doctor și antreprenor în sănătate de acum 25 de ani. S-a născut în Germania, în anul 1964, și are triplă cetățenie: germană, iraniană, română. El a venit în țara noastră în 1983, pe vremea când România era în plin regim comunist.

Dr. Wargha Enayati de la Imperiul Leilor a început să studieze Facultatea de Medicină în Regensburg, Germania. Ulterior, el a absolvit Facultatea de Medicină din Cluj-Napoca. La Spitalul Fundeni din București el a făcut specializarea de cardiologie.

Dr. Wargha Enayati de la Imperiul Leilor s-a născut în Germania

Cine este dr. Wargha Enayati, jurat la Imperiul Leilor. Dr. Wargha Enayati este cunoscut în țara noastră ca fondatorul Rețelei Private Regina Maria și al Enayati Medical City, primul oraș medical din România.

Dr. Wargha Enayati de la Imperiul Leilor este antreprenor în domeniul medical de 25 de ani. El este și creatorul sistemului privat de sănătate din România. Părinții lui sunt de origine persană, iar el e de origine germană. Juratul emisiunii de la PRO TV spune că pragmatismul, inovația și spiritualitatea reprezintă cheia succesului lui.

Imperiul Leilor, o șansă unică pentru antreprenori

Cine este dr. Wargha Enayati, jurat la Imperiul Leilor. Emisiunea Imperiul Leilor le oferă antreprenorilor ocazia unică de a-și vedea afacerea finanțată de unul dintre cei mai mari oameni de business din țara noastră. După cele două sezoane în care zeci de antreprenori și-au schimbat viețile, cetățenii României au fost inspirați să descopere și ei lumea surprizătoare a afacerilor.

Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Sebastian Dobrincu, Dragoș Petrescu și dr. Wargha Enayati au acceptat provocarea de la Imperiul Leilor cu scopul de a inspira și a susținte idei și afaceri ce au nevoie de finanțare. Pe lângă fler, experiență și răbdare, au și foarte mulți bani de investit. Vor face asta doar în ceea ce privește afacerea potrivită.

Sursă foto: Captură ecran

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter