Cine este Florin Budnaru, bărbatul de care Oana Ioniță divorțează. Au împreună doi copii

Publicat pe

Cine este Florin Budnaru. Oana Ioniță a anunțat ieri că divorțează de tatăl copiilor ei, Florin Budnaru. Cei doi sunt căsătoriți de zece ani și au trăit o poveste de dragoste frumoasă. Iată cine este bărbatul de care fosta „bebelușă” de la Cronica cârcotașilor vrea să divorțeze!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine este Florin Budnaru. Oana Ioniță, fosta bebelușă de la Cronica cârcotașilor a dezvăluit ieri că divorțează de soțul ei, Florin Budnaru, după zece ani de căsătorie. Cei doi au împreună o fată, Isabel, în vârstă de 12 ani, și Maxim, de 8 ani. Oana Ioniță a anunțat despărțirea de Florin Budnaru printr-un mesaj pe Facebook.

Cine este Florin Budnaru, bărbatul de care Oana Ioniță divorțează. Au împreună doi copiiCine este Florin Budnaru, bărbatul de care Oana Ioniță divorțează. Au împreună doi copii

Cine este Florin Budnaru. Oana Ioniță a publicat o imagine cu cei doi copii ai săi alături de un mesaj surprinzător. Coregrafa a anunțat despărțirea de soțul ei, Florin Budnaru, după zece ani de relație. Vedeta a cerut discreție în acestă perioadă, în special pentru copiii săi.

Citește și: Bebelușa Oana Ioniță, detalii despre divorțul de Florin Budnaru: „Locuim încă împreună, dar nu mai colaborăm profesional. Custodia copilului…”

Citește și:Bebelușa Oana Ioniță a câștigat două competiții culinare, dar spune că nu știe să gătească: „Sunt praf la bucătărie. Recunosc, nu am niciun pic de talent!'/ EXCLUSIV

Citește și:Gina Pistol are probleme de sănătate cu doar două zile înainte de nuntă din cauza agitației și a stresului: 'Mi-a fost cam rău. M-am simțit foarte slăbită…'

Citește și:Câți bani a primit de fapt Dan Ursa, după ce a câștigat Survivor 2023 și a luat onorariul pentru 20 de săptămâni, în concurs

Cine este Florin Budnaru, bărbatul de care Oana Ioniță a decis să divorțeze

Oana Ioniță a decis să divorțeze de soțul ei, Florin Budnaru, după zece ani de căsnicie. Bebelușa de la Cronica Cârcotașilor a dezvăluit ieri că se desparte de soțul, iar la inceputul acestui an a început procedura de divorț. Florin Budnaru s-a născut în 1979 și a absolvit Universitatea Națională de Muzică din București, secția canto clasic.

În anul 2002 a devenit solist al Teatrului de Operetă și Musical Ion Dacian, unde a debutat în opereta Vânzătorul de păsări de Carl Zeller. Florin Budnaru a avut roluri în operetele Lăsați-mă să cânt! , Silvia, Văduva veselă, Victoria și-al ei husar, Contesa Maritza, Liliacul precum și in musicalurile Broadway – București, Romeo și Julieta, Rebecca (în regia lui Attila Beres, muzica Sylvester Levay), Paris, mon amour (regia Răzvan Ioan Dinca). De asemenea, Florin Budnaru a mai cântat pe scena Teatrului de Operetă și Musical din Budapesta și pe cea a Operei Naționale București.

Oana Ioniță: „E important să colaborăm pentru binele copiilor”

Oana Ioniță și Florin Budnaru s-au cunoscut în urmă cu 11 ani, iar de atunci au decis să formeze un cuplu. Cei doi au împreună un băiat, Maxim, iar Oana Ioniță mai are o fiică dintr-o relație anterioară. Deși păreau să se înțeleagă foarte bine, relația lor s-a deterioriat și au decis să divorțeze. Dansatoarea a explicat că nu se mai înțelegeau pe plan personal.

„Suntem la începutul divorţului. Am luat hotărârea la sfârşitul anului trecut şi vom aştepta să vedem cum se desfăşoară tot procesul. Detaliile vor fi analizate, iar hotărârile le va lua tribunalul. Noi am început divorţul, probabil se va continua cu custodia copilului, apoi traseul pe care îl are în mod normal un divorţ. Noi locuim împreună. Copiii locuiesc cu noi', a declarat Oana Ioniță pentru Spynews.

Motivul pentru care Oana Ioniță și Florin Budnaru divorțează

Oana Ioniță își dorește ca procesul de divorț să se încheie rapid. Dansatoarea a explicat că este nevoie de intervenția unui judecător pentru a stabili programul de vizită al copiilor.

„Sperăm ca totul să se desfăşoare cât mai repede. Eu sper! Nu vorbesc în numele lui. E mai complicată situaţia, este vorba şi despre copii, este vorba şi despre casă. La notar totul este mai rapid, într-adevăr, dacă este de comun acord. Trebuie să stabilească un tribunal custodia, orele de vizită, inclusiv când vine vorba despre casa pe care am cumpărat-o', a precizat Oana Ioniță.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă