Cine este Irina Ursu, noua prezentatoare de la Antena 1. Ea a înlocuit-o pe Octavia Geamănu la Observatorul de weekend

Publicat pe

Telespectatorii care urmăresc fiecare ediție Observator de weekend au fost surprinși să afle că Octavia Geamănu a fost scoasă de pe post la sfârșitul săptămânii. Acum s-a aflat cine este Irina Ursu, noua prezentatoare de la Antena 1, cea care i-a luat locul la pupitrul știrilor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Șefii Antena 1 au anunțat oficial că jurnalista Irina Ursu este de acum, parte a echipei de prezentatori Observator, Antena 1. Telespectatorii o vor putea urmări la pupitrul Observator, ora 19.00, în fiecare week-end, începând de sâmbătă, 16 iulie.

Cine este Irina Ursu, noua prezentatoare de la Antena 1. Ea a înlocuit-o pe Octavia Geamănu la Observatorul de weekendCine este Irina Ursu, noua prezentatoare de la Antena 1. Ea a înlocuit-o pe Octavia Geamănu la Observatorul de weekend

Cine este Irina Ursu

Irina Ursu este absolventă a Universităţii Babeş-Bolyai, Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, specializarea Jurnalism și a masteratului de Relații Publice și Publicitate, tot în cadrul FSPAC.

Ea a început propriu-zis lucrul în presă chiar din timpul studenției, îmbinând cu succes studiul cu munca într-o redacție. A realizat reportaje și transmisiuni live în cadrul jurnalelor naționale și a prezentat un jurnal regional. Aceste experiențe i-au deschis ulterior drumul către rolul de prezentator și realizator de emisiuni.

Citește și: Octavia Geamănu, scoasă de la Observator.Ce spune prezentatoarea TV și cine îi va lua locul: „Sunt…'

Citește și: De ce Cristi Mitrea nu este trecut în certificatul de naștere al fiului său și al Andreei Mantea:”Nu există nu am vrut”

Citește și: Cum se înțeleg Marian Ionescu și Octavia Geamănu cu fiul lor, în vârstă de 6 ani:„Nu are nicio treabă, nici cu pianul, nici cu tobele'

Citește și: Copilul Siminei Loica îi spune „tată' lui Alex Bobicioiu.Ce reacție a avut bruneta

Irina Ursu a lucrat la Pro TV Cluj în perioada 2014-2018, timp de aproape patru ani și jumătate. A făcut o pauză de media timp de doi ani, în perioada aprilie 2018 – ianuarie 2020, interval în care a lucrat ca PR Specialist la agenția Comm’ON, informează Pagina de Media.

Ulterior a lucrat timp de doi ani și jumătate la Aleph, iar acum a decis să vină la Observator începând cu acest weekend. Irina Ursu a primit cu entuziasm oportunitatea de a se alătura acestei echipe, așa cum a recunoscut chiar ea.

Noua prezentatoare, mesaj pentru telespectatorii Antena 1

Noua prezentatoare a Observatorului de weekend a ținut să transmită public un mesaj emoționant atât pentru noul ei public, cât și pentru foștii ei colegi.

„După 2 ani și jumătate, mă despart de echipa Aleph News. A fost o poveste frumoasă, cu urcușuri și coborâșuri. E frumos să vezi cum un proiect crește sub ochii tăi, dar să intri într-un proiect nou înseamnă să ieși din zona de confort. De tot! Am întâlnit în Aleph oameni curajoși, oameni cu viziune, oameni puternici, dedicați și extrem, extrem de creativi. Am învățat lucruri care îmi vor fi de folos în viață profesională sau cea personală.

Acum ȘTIU! Cine mă cunoaste știe sunt un om ambițios căruia îi plac provocările. Să intru în echipa Observator este pentru mine o provocare. Vin în fața unui alt tip de public, căruia trebuie să îi livrăm conținut de calitate pentru că acest public devine din ce în ce mai pretențios. Există aici proiecte cu potențial de dezvoltare în viitor, la care simt că pot să contribui.

Am găsit aici o echipă formată atât din oameni cu experiență, cât și din oameni tineri energici și entuziaști. Mi-am început cariera într-o televiziune generalistă, am continuat într-o televiziune de știri, iar acum revin într-o televiziune generalistă. E un mix frumos. Abia aștept întâlnirea cu publicul căruia vreau să îi transmit din energia mea”, a scris ea pe contul personal de Facebook.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter