Cine este ispita Irina Stroia de la Insula Iubirii, sezonul 5. E a doua oară când participă la show

Publicat pe

Irina Stroia joacă rolul de ispită la Insula Iubirii în sezonul 5. Nu este prima oarcă când participă la acest show, alături de prezentatorul Radu Vâlcan și celelalte ispite. Iată cu ce se ocupă ea în viața de zi cu zi, când nu apare pe sticlă.  

Ispita Irina Stroia, în vârstă de 23 de ani, este consultant estetic și este pentru a doua oară în rolul de ispită 'Temptation Island – Insula iubirii', la Antena 1.

În sezonul 4 al show-ului ea l-a vrăjit pe Iulian, cel care avea o relație cu Marinela Mavrodin. I-a dovedit bărbatului că relația cu iubita nu era potrivită pentru el, motiv pentru care s-au și despărțit.

Irina a decis să participe și în al cincilea sezon. Anul trecut, înainte de show, făcea declarații: 'Nu îmi place să mă laud, îmi place să demonstrez', spunea Irina, care este o fire dinamică și activă, iar în trecut a practicat și judo.

Cine este ispita Irina Stroia de la Insula Iubirii, sezonul 5. E a doua oară când participă la showCine este ispita Irina Stroia de la Insula Iubirii, sezonul 5. E a doua oară când participă la show

E oficial! Când începe sezonul 5 din Insula Iubirii, la Antena 1

Sezonul 5 de la Insula Iubirii debutează mai repede decât se așteptau toți. În mai puțin de jumătate de an de la sfârșitul sezonul 4, cel nou va apărea pe post, la Antena 1. Concurenții sunt pregătiți, dar mai ales ispitele care au un rol deosebit de important!

Alte cupluri sunt pregătite să își testeze iubirea în cel de-al cincilea sezon Insula Iubirii de la Antena 1. Mulți fani așteptau show-ul, chiar de la sfârșitul ediției cu numărul 4.

Foto: Facebook, PR, Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter