Roxana Vașniuc, probleme după implantul fesier. A bifat aproape toate operațiile estetice

Publicat pe

Roxana Vașniuc a intrat în grupul vedetelor cu implant de silicon în posterior. Vedeta nu este străină de operațiile estetice, pentru că le are aproape pe toate. Roxana Vașniuc are implant mamar, acid hialuronic în buze, dar și rinoplastie.

Recent, Roxana Vașniuc a dat fuga în cabinetul medicului estetician, unde a cerut să i se mărească posteriorul. Vedeta a ajuns pe masa de operație pentru a-și îndeplini visul, însă s-a ales cu complicații după această intervenție.

Cel care a încurajat-o să facă acest pas a fost chiar iubitul ei. Roxana Vașniuc a fost operată de un doctor cunoscut din Capitală. Știți vorba aceea… 'Baba suferă la frumusețe'. După ce și-a făcut această operație de mărire a posteriorului, problemele au apărut pentru vedetă.

„O durea îngrozitor fundul, a trebuit să i se pună două drene pentru că avea mult puroi. A trebuit să stea numai pe burtă și îmbrăcată cu niște pantaloni speciali. Chiar și acum, după două săptămâni, poartă acei pantaloni și nu poate decât cu greutate să se așeze jos', a dezvăluit o prietenă de-ale Roxanei Vașniuc pentru cancan.ro.

Vedetei îi este frică acum să se așeze, pentru că nu vrea să-și turtească posterior, așa că la toate evenimentele la care participă preferă să stea în picioare.

Citește și: Daniela Crudu a dezvăluit câte intervenții estetice are: „Vreau să-mi lungesc picioarele'

Citește și: Cum arăta Oana Zăvoranu în anul 2000, când nu avea operaţii estetice. La 26 de ani, era 100 % naturală

FOTO: Facebook

Roxana Vașniuc, probleme după implantul fesier. A bifat aproape toate operațiile esteticeRoxana Vașniuc, probleme după implantul fesier. A bifat aproape toate operațiile estetice
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter