Cine este iubitul Dianei Bulimar de la America Express 2023. Cu ce se ocupă Radu

Publicat pe

Cine este iubitul Dianei Bulimar de la America Express 2023. Gimnasta face parte dintre concurenții America Express, împreună cu Larisa Iordache. Cele două campioane vor să pună mâna pe trofeul acestui sezon, dar și pe marele premiu în valoare de 30,000 de euro. Acasă au rămas părinții Dianei, dar și iubitul ei, alături de care și-a găsit liniștea în ultimii ani. Cei doi se înțeleg de minune atât de plan sentimental, cât și profesional, pentru că partenerul ei de viață o ajută să producă mult conținut pentru rețelele de socializare, din care câștigă bani frumoși.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tânărul și Diana Bulimar locuiesc împreună și postează foarte des clipuri împreună pe TikTok. Fosta gimnastă a participat în trecut și la Exatlon. A avut o relație cu Gabriel Nedelcu, cel care a fost concurent în același show, dar relația lor s-a sfârșit. Tânăra s-a îndrăgostit apoi de actualul ei iubit și s-a mutat împreună cu acesta după doar două luni de relație.

Cine este iubitul Dianei Bulimar de la America Express 2023. Cu ce se ocupă RaduCine este iubitul Dianei Bulimar de la America Express 2023. Cu ce se ocupă Radu

Cine este iubitul Dianei Bulimar de la America Express 2023

Radu-Ștefan Dumitrache este un tânăr videograf și fotograf. A urmat profilul Mate-Info la Colegiul Național B. P. Hașdeu Buzău. Ulterior, a studiat Inginerie Civilă la UTCB-CCIA. Este destul de activ pe Youtube, acolo unde postează vloguri în care apare și alături de iubita lui. Și-a dat demisia în urmă cu doi ani, după o carieră de opt ani ca inginer, apoi a deveni freelancer în domeniul foto-video.

Cine este iubitul Dianei Bulimar de la America Express 2023. A făcut stream live o vreme îndelungată, transmițând live pe internet atunci când se juca diverse jocuri pe computer, dar a renunțat la această activitate în urmă cu un an de zile. A recunoscut într-un vlog de pe canalul lui de Youtube că este încă prea dificil să faci bani din asta în România.

Citește și: 'Am început să amețesc foarte tare, tremuram, nu puteam să…'. Pufeh de la America Express a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce i s-a făcut rău

Citește și: Momente de tensiune între Puya și soția lui, Melinda, la America Express: 'Tu trebuie să înțelegi că…'

Citește și: Cine este Bie Adam, alias Tequila, de la America Express. A fost bătută cu ranga, în stradă

Citește și: Cine este Mihaela, mama Biancăi Adam de la America Express: „M-a șantajat emoțional ca să mă convingă”

Cine este iubitul Dianei Bulimar de la America Express 2023. „Am scăpat de ceva semi-greu și am dat de ceva mult mai greu. A fost primul an în care eu cu Diana am reușit să mergem într-o vacanță în care ne-am relaxat, dar am și făcut foarte mult content pentru ea. Dar am avut și zile proaste, în care mă enervam total aiurea. Simt că am anumite traume, provenite din anumite surse, pe partea financiară.

Am activat opt ani într-un domeniu unde eram salariat, aveam un venit, apoi am avut luni de zile fără joburi, fără un venit. Trebuie să învăț să mă separ emoțional de partea de business. Ar trebui să am mai multă răbdare. Odată ce am intrat în toată chestia asta cu antreprenoriatul, a trebuit să devin mai organizat”, a dezvăluit el recent.

Ce spunea Diana Bulimar despre iubitul ei

Cine este iubitul Dianei Bulimar de la America Express 2023. Gimnasta a dezvăluit că actualul ei partener de viață a avut și el tangențe cu sportul în trecut, doar că el a făcut baschet. De asemenea, concurenta de la America Express a mai povestit și cum îl alintă în intimitate pe iubitul ei.

Ne-am mutat împreună. Nu înțeleg, e coșul lângă, e atât de greu? A mai făcut și baschet. Este prima dată cu Radu, când trag să facem ceva. În relațiile de dinainte eram cumva… Radu este videograf și fotograf. Când ne-am cunoscut, mi-a cerut numărul de telefon pe social media. Când mi-a scris prima dată, mi-a scris clăbuc. L-am întrebat de ce, mi-a spus că e amuzant. Tocmai de aia îl numesc și acum clăbuc’, a povestit Diana Bulimar.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter