Cine este Jador, de la Survivor, și care este numele lui real

Publicat pe

Jador va participa la Survivor România. Deja binecunoscut, cântărețul va trăi aventura vieții sale în Republica Dominicană. Pe numele său real Remus Ionuț Dumitrache, a devenit celebru de când a participat la show-ul de la Kanal D, Puterea Dragostei. Între timp, și-a făcut un nume în lumea muzicală, ocupând primele locuri în clasamentul de trending al Youtube.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Jador nu a avut o viață ușoară. El provine dintr-o familie modestă, chiar dacă acum a ajuns să câștige sume fabuloase din cântat și aparițiile televizate. Odată cu lansarea lui pe piața muzicală din România, artistul a ajuns să ducă o viață mai mult decât decentă și să își permită pentru el și familia sa un trai mai bun.

Cine este Jador, de la Survivor, și care este numele lui realCine este Jador, de la Survivor, și care este numele lui real

Cel mai nou hit lansat de Jador împreună cu Lino Golden se numește „Dau moda'. Videoclipul postat pe Youtube a strâns nu mai puțin de 21 de milioane de vizualizări, clasându-se pe locul 1. Jador a intrat în casa Puterea dragostei de la Kanal D, unde s-a prezentat drept lăutar. Jador are 25 de ani și s-a născut în Bacău. Jador a absolvit în 2017 Facultatea de Relații Internaționale.

Jador s-a susținut în școală cu ajutorul social

Cântărețul de 25 de ani a pornit de jos. A trecut prin multe greutăți și a luptat să ajungă unde a ajuns prin foarte multă muncă și învățare. Jador se număra în liceu printre elevii cu cele mai bune note și era beneficiar de ajutor social pentru a putea merge la școală. A terminat facultatea și a devenit masterand în Studii Economice, însă principala lui sursă de venit este muzica.

Astfel, pentru o cântare, Jador cere 4.000 de euro, însă banii sunt împărțiți cu formația sa. Într-o lună, Remus Ionuț Dumitrache ar ajunge să câștige în jur de 50.000 de euro de la evenimentele la care participă, scrie playtech.

Cine e iubita lui Jador

Deși prin viața lui Jador au trecut o mulțime de femei, artistul declară că singura pe care nu a putut-o uita este Georgiana, care speră, cândva va găsi puterea să îl ierte.

Jador are o viață sentimentală complicată și e greu de crezut că artistul are și un… călcâi al lui Ahlie. Este vorba despre Georgiana, tânăra după care încă mai suspină la 4 ani de la despărțire… Deși a avut relații cu diferite domnișoare, Jador a declarat de nenumărate ori că singura fată pe care a iubit-o cu adevărat a fost Georgiana. Ei au fost împreună 6 ani de zile, însă fanii bănuiesc că nu s-au despărțit niciodată.

Cu toate că prin viața lui au trecut de atunci o mulțime de reprezentante ale sexului frumos și esta în permanență înconjurat de domnișoare sexy, Jador nu o poate uita pe Georgiana și, în pofida aerului său de macho, nu se sfiește să-și declare dragostea față de ea, chiar dacă nu mai formează un cuplu de multă vreme…

‘Georgiana este iubirea vieții mele. O s-o respect și o s-o iubesc toată viața mea. Și dacă mă va ierta vreodată, sper eu, o s-o primesc oricând în viața mea. Am făcut o melodie pentru ea. Ea mă cunoaște de șase ani de zile, dar un an de zile am stat cu ea și în 2016 ne-am despărțit. Ea niciodată nu a avut alt iubit, deși eu mai aveam, ne despărțeam, apoi mă întorceam la ea’, a spus Jador.

Citește și: Ce dietă ține Anda Adam, la 40 de ani: „Mănânc ca să supraviețuiesc’/ INTERVIU

Citește și: Bianca Drăgușanu a recunoscut că a fost bătută de Alex Bodi! Sofia, afectată când și-a văzut mama desfigurată

Citește și: Gheorghe Gheorghiu se însoară din nou, la 66 de ani! Cine e femeia care l-a făcut să spună adio burlăciei

Citește și: Jurnalistul Liviu Iancu a murit. Autorul romanului Xanax a făcut infarct

Printre cei 12 Faimoși se numără Alexandra Stan, Costi Ioniță și Cătălin Moroșanu, dar și alte nume importante și celebre din România. Toți au făcut promisiunea de a se descurca în Republica Dominicană și au spus că este experiența vieții lor.

Lista cu membrii echipei Faimoși de la Survivor 2 România:

 • Costi Ioniță
 • Cătălin Moroșanu
 • Cosmin Stanciu
 • Jador
 • Majda Aboulumosha
 • Simona Hapciuc
 • Culiță Sterp
 • Ana Porgras
 • Zannidache Edmond
 • Alexandra Stan
 • Amna
 • Roxana Nemeș

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter