Cine este Laurențiu Duță. Totul despre viața personală și de familie a artistului

Publicat pe

Cine este Laurențiu Duță. Este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România, având în spate o carieră impresionantă. A făcut parte dintre artiștii care au dat lovitura în perioada anilor 2000, după ce a fondat alături de alți doi colegi trupa 3 Sud Est.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Pe lângă realizările din plan profesional, artistul se bucură și de o viață de familie împlinită. S-a căsătorit și a devenit tată de fată. Cu toate că fiica sa nu a dorit să îi calce pe urme în domeniul muzical, Laurențiu Duță este convins că Lorena va ști să aleagă calea cea bună pentru ea, pe viitor.

Cine este Laurențiu Duță. Totul despre viața personală și de familie a artistuluiCine este Laurențiu Duță. Totul despre viața personală și de familie a artistului

Cine este Laurențiu Duță

Laurențiu Duță s-a născut în data de 4 mai 1976, la Năvodari, județul Constanța. Are 46 de ani și este zodia Taur. Este cântăreț și compozitor și a fost unul dintre fondatorii trupei Trei Sud Est, alături de Viorel Șipoș și Mihai Budeanu. A fost și principalul compozitor al celor 12 albume lansate de formație, în cei 11 ani de activitate. În luna decembrie, anul 2008, a decis să se lanseze ca album solo.

Cine este Laurențiu Duță. Ulterior, în anul 2014, a decis să refacă formația împreună cu cei doi foști colegi. În anul 2006, s-a căsătorit cu Ianula Duță. Soția artistului lucrează ca profesoară de Biologie la o școală gimnazială din Constanța. Cei doi au împreună o fiică adolescentă, pe nume Lorena. 

Citește și: Cine este Ianula, soția lui Laurențiu Duță. Au împlinit 29 de ani de căsnicie: „Suntem împreună din liceu”

Citește și: Motivul pentru care Andreea Antonescu, însărcinată în 5 luni, a plecat în SUA. Unde va locui artista

Citește și: De ce nu s-a mutat Laurențiu Duță niciodată în București: „Am încercat cu 3 Sud Est și nu ne-a ieșit'

Citește și: Iulia Albu dezvăluie secretul siluetei sale, la 41 de ani. Nu ține dietă: „Nu sunt adepta regimurilor. Am renunțat la…' / EXCLUSIV

Cu ce se ocupă soția lui și cum s-au cunoscut

Cine este Laurențiu Duță. Ianula Duță a studiat Biologia la Universitatea Ovidius din Constanța, iar pe soțul ei l-a cunoscut atunci când încă era elevă.

„Prima oară am acompaniat-o cu chitara la serbarea şcolii noastre. Eram clasa a VI-a, a VII-a. Ea era mai mică cu doi ani. Mama ei m-a rugat s-o acompaniez. Apoi ne întâlneam şi o salutam. Nici gând că într-o zi o să fim împreună. Ea în secret mă simpatiza, pentru că eu eram un fel de mica vedetă a şcolii. Cântam cu chitara şi câştigasem Festivalul Cântarea României”, a povestit Laurenţiu Duţă în trecut, pentru Antena Stars.

Cine este Laurențiu Duță. „Eram la panoul de onoare al şcolii. Îmi spunea că din când în când mai trecea să-mi vadă poza. Mai târziu ne-am revăzut la un fan club Michael Jackson. M-au atras ochii imediat şi faptul că era retrasă, cuminţică. De atunci, din 1993, am rămas împreună”, a completat el.

Fiica lui Laurențiu Duță nu îi calcă pe urme

Cine este Laurențiu Duță. Cu toate că Lorena are talent muzical, se pare că adolescenta visează la o carieră în alt domeniu. Tatăl ei a mărturisit că o va sprijini de fiecare dată, indiferent de drumul pe care îl va alege.

Acum, la vârsta asta, nu am auzit-o zicând ceva despre muzică. Mai degrabă se visează avocat sau activist. Nu mai e ca pe vremea mea. Eu m-am visat cântăreţ şi aşa a fost să fie! Chiar dacă nu e atrasă în mod special de muzică, să nu credeţi însă că nu are ureche muzicală sau voce”a dezvăluit Laurențiu Duță, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Cine este Laurențiu Duță. „Are şi una şi cealaltă, credeţi-mă! Numai că, deşi are o voce foarte bună, mi se pare încă timidă. Şi, ceea ce contează foarte tare, după mine, nu e atrasă atât de mult încât să depăşească anumite obstacole, inerente. Va alege singură, pentru ea. Nici nu se pune problema de a face vreo presiune asupra ei, legat de alegerea viitorului', a încheiat el.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter