Cum a rezolvat Dana Budeanu problema facturilor uriașe primite de părinții ei: „Să nu mai faceţi asta”

Publicat pe

Cum a rezolvat Dana Budeanu problema facturilor uriașe primite de părinții ei. La mijlocul lunii septembrie, vedeta a avut o reacție acidă la TV, după ce părinții ei au primit facturi de peste 3000 de lei la energie electrică. Creatoarea de modă a depus reclamație la ANPC și a dezvăluit, acum, cum a fost soluționată această problemă. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În urmă cu două săptămâni, Dana Budeanu s-a arătat contrariată de prețurile la energie electrică, susținând că părinții ei au primit facturi în valoare de peste 3000 de lei. Vedeta ar fi depus mai multe plângeri la ANPC, cât și împotriva furnizorului de energie electrică. Într-un interviu televizat, creatoarea de modă a spus cum a fost soluționată această problemă și le-a oferit un sfat românilor care primesc facturi uriașe.

Cum a rezolvat Dana Budeanu problema facturilor uriașe primite de părinții ei: „Să nu mai faceţi asta'Cum a rezolvat Dana Budeanu problema facturilor uriașe primite de părinții ei: „Să nu mai faceţi asta'

Cum a rezolvat Dana Budeanu problema facturilor uriașe primite de părinții ei. „Aceste facturi nu sunt ale noastre. Noi plătim iahturi, noi plătim vile, noi plătim vacanțe, noi școli în străinătate, noi plătim miliarde pentru niște băieței deștepți. Noi plătim aceste facturi ca acești băieței să trăiască bine', susținea Dana Budeanu la mijlocul lunii septembrie.

Citește și: Ce spune Dana Budeanu despre divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc:”Du-te cu…”

Citește și: Cum arată Dana Budeanu în costum de baie, la 43 de ani:”Sunt prea deșteaptă ca să fiu frumoasă”

Citește și: Mărturii surprinzătoare făcute preotul Visarion Alexa, în trecut:”Soția mea are 40 de ani, dar arată ca de 18″

Citește și: Adelina Pestrițu, prima reacție după arestarea nașului ei pentru trafic de droguri:„Drumurile noastre și relația noastră circumstanțială s-a încheiat destul de repede'

Cum a rezolvat Dana Budeanu problema facturilor uriașe primite de părinții ei

Creatoarea de modă a explicat că cei 6500 de lei achitați de către tatăl vor rămâne în contul furnizorului de energie electrică și vor fi folosiți pentru plata facturilor viitoare.

„S-a rezolvat. Acum aşteptăm următoarea factură. S-a rezolvat în sensul că banii au rămas la ENEL şi cum ar veni o să ni scadă ei în timp probabil. Motivul: eu cred că au vrut să inducă … au venit să schimbe contorul, cum ar veni să nu fi fost contorul greşit. Pe româneşte, în momentul de faţă nu merge contorul pentru că probabil se scade suma aia imensă. Vă daţi seama, ai mei nu au consumat atât niciodată. Probabil anul asta nu mai vin facturi.

Contorul nu mai înregistrează pentru că tu probabil ai un credit imens la Enel. Ce cred eu că se întâmplă este că au bineînţeles istoricul facturilor, au văzut care este consumul şi aproximează ei, se uită în urmă şi o să scadă suma constant. La 6500 lei, probabil va dura … ai mei plătind 300 lei pe lună, ne vedem în 2024. Iarna asta nu e pe barosăneală, nu e nimic moca, e pe 6500 lei care sunt la Enel.  Suntem bine, am vrut noi să plătim în avans', a explicat Dana Budeanu, la România TV.

Ce i-a sfătuit Dana Budeanu pe românii care primesc facturi uriașe

Creatoarea de modă i-a sfătuit pe românii care primesc facturi exorbitante să nu le plătească imediat, ci să găsească o soluție cu furnizorul de enrgie electrică.

„Tata s-a dus imediat şi a platit, mi-a povestit mama. Tata este aşa cum nu vă imaginaţi, e ceas. A venit factura şi s-a dus imediat s-o achite. Să nu mai faci asta, tată! Să nu mai faceţi niciunul asta', a transmis Dana Budeanu.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter