Cine este Mara Ciubotaru de la Visuri la Cheie. Ce probleme a avut în afaceri

Publicat pe

Cine este Mara Ciubotaru de la Visuri la Cheie. Unul dintre cele mai apreciate show-uri de televiziune din România se întoarce pe micile ecrane. Visuri la Cheie revine la ProTV cu forțe proaspete, noi provocări și arhitecți extrem de talentați. Echipa acestora s-a mărit, iar trei noi arhitecți sunt gata să aducă fericire pe chipurile oamenilor. Printre ei se numără și Mara Ciubotaru, o tânără extrem de talentată!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine este Mara Ciubotaru de la Visuri la Cheie. Mara Ciubotaru este cel mai nou arhitect din echipa Visuri la Cheie de la ProTV. Aceasta nu doar că are o carieră impresionantă în lumea design-ului, ci se bucură de mai multe talente impresionante. Tânăra adoră să scrie poezie, este pasionată de artă și transpune foarte multă emoție prin fiecare proiect pe care îl are.

Cine este Mara Ciubotaru de la Visuri la Cheie. Ce probleme a avut în afaceriCine este Mara Ciubotaru de la Visuri la Cheie. Ce probleme a avut în afaceri

Aceasta a oferit primele declrații cu privire la noul proiect în care este implicată, la ProTV. Iată ce a avut de spus!

Citește și: Ultima persoană care a văzut-o în viață pe mama din Timișoara, care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii:'Mi s-a părut foarte tristă'

Citește și: Mari Fica a fost eliminată de la Survivor:'Știam că o să vină momentul…'

Citește și: Premiile Gopo 2022 – lista câștigătorilor.Mariana Mihuț și Victor Rebengiuc, premiați pentru întreaga carieră

Citește și: Ce făcea Alina Sorescu în timp ce Alexandru Ciucu se afla la tribunal.Artista a lipsit

Cine este Mara Ciubotaru de la Visuri la Cheie

Mara Ciubotaru este o tânără ambițioasă, sensibilă, iubitoare și extrem de optimistă, care tocmai s-a alăturat echipei Visuri la Cheie. Aceasta are o carieră impresionată și și-a descoperit pasiunea pentru artă încă din copilărie. Ulterior, ea a absolvit cursurile Universității Ion Mincu din București, specializarea Arhitectură. De atunci, ea a dat frâu liber imaginației sale și a obținut cele mai bune rezultate în toate proiectele în care s-a implicat.

Acum, Mara Ciubotaru de la Visuri la Cheie a declarat că este foarte fericită deoarece începe primăvara cu un proiect nou, de suflet. În urmă cu un an, în perioada toamnei, ea s-a ocupat de un proiect special în cadrul emisiunii, iar de atunci s-a apropiat foarte mult de echipa de la ProTV. Acasta chiar se simte entuziasmată să îi revadă pe noii săi colegi și să pună bazele unor experiențe incredibile alături de ei.

„Mă bucur să încep primăvara cu energie și inspirație pentru proiecte noi, iar anul acesta cu atât mai mult, fiindcă mă alătur echipei Visuri la cheie. Proiectul special pe care l-am făcut în toamnă în cadrul emisiunii a fost unul de suflet, așa că sunt entuziasmată să cunosc noile familii, să revăd echipa și să fac parte din ea, în noul sezon, pentru a crea experiențe memorabile împreună!', a declarat ea.

Are propria firmă de amenajări interioare

Cine este Mara Ciubotaru de la Visuri la Cheie. În anul 2020, aceasta a debutat în afaceri cu propria sa firmă de amenajări interioare. Din păcate, lansarea acesteia a venit odată cu începerea pandemiei, motiv pentru care arhitectul a fost ușor dezamăgit.

„A fost destul de neplăcut, pentru că mi-a diminuat contactul direct cu oamenii și mi-a limitat drumurile. Eu mă încarc din interacțiunea umană și din schimbarea mediului', explică Mara Ciubotaru pentru CASOTECA.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter