Cine este Maria Speranța. Ce studii are fiica Adrianei Trandafir

Publicat pe

Cine este Maria Speranța. Adriana Trandafir este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi, dar puțini știu că are o fiică cu care se mândrește. Maria Speranța are 22 de ani, iar anul trecut a mers împreună cu mama sa în aventura vieții lor. Tânăra participă în noul sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este Maria Speranța. Este fiica cunoscute actrițe Adriana Trandafir, În vârstă de 22 de ani, Maria Speranța este al doilea copil al vedetei. Tânăra a fost un copil foarte dorit de actriță și soțul ei. La 45 de ani, actrița a primit vestea că va avea încă un copil.

Cine este Maria Speranța. Ce studii are fiica Adrianei TrandafirCine este Maria Speranța. Ce studii are fiica Adrianei Trandafir

Maria Speranța a fost crescută departe de lumina reflectoarelor, dar în urmă cu un an a ieșit de sub umbra celebrei sale mame. Fiica actriței s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Spre surprinderea unora, Maria Speranța nu i-a călcat pe urme Adrianei Trandafir.

Citește și: Ce planuri de viitor are Maria Speranța, fata Adrianei Trandafir:”Asta, cu notorietatea, e povestea mamei. Nu e și a mea”

Citește și:Adriana Trandafir și Maria Speranța au părăsit Asia Express:”Nu am pierdut războiul…”

Citește și:Naomi Hedman a izbucnit în lacrimi la Splash! Vedete la apă:”Mi-era foarte frică”

Citește și:Luca Reghecampf a cerut-o în căsătorie pe Asiana Peng. Ce îi reproșează cuscra lui Reghe:”Vă invit cu toată dragostea…”

Cine este Maria Speranța

Cine este Maria Speranța. Adriana Trandafir se mândrește cu fiica sa. Maria Speranța a moștenit frumusețea mamei sale, dar în ceea ce privește cariera nu i-a călcat pe urme actrițe. Tânăra de 22 de ani a ales să stea departe de lumina reflectoarelor și să se îndrepte spre alt domeniu.

Anul trecut, Maria Speranța și Adriana Trandafir au participat la Asia Express, unde au avut parte de o experiență de neuitat. Cele două au reușit să facă față provocărilor, iar Maria Speranța a fost sprijinul mamei sale în situațiile dificile.

Ce studii are Maria Speranța

Maria Speranța este studentă, dar nu în România, ci în Haga. Studiază Marketingul, la Relații Internaționale, iar mama ei a rămas surprinsă când a aflat care este dorința fiicei sale. În cadrul admiterii, Maria Speranța a avut de răspuns la o întrebare, care avea să o surprindă pe celebra actriță.

,,Maria Speranța este studentă la Haga, la Relații Internaționale, face Marketing. Când și-a făcut dosarul ca să fie admisă la facultate, Maria Speranța a avut de completat un chestionar.

Și una dintre întrebări a fost – nu mi-a spus, dar am văzut: care este cel mai greu lucru pe care l-a rezolvat? Iar ea a spus: «Cel mai greu lucru pentru mine a fost să ies din umbra mamei mele și lumea să mă recunoască după umbra mea». M-a durut foarte tare, pentru că eu nu am fost o mamă care să îi scoată în față, să se afișeze cu ei, să spun tot timpul că sunt copiii mei, nu… Maturitatea asta m-a durut, dar a fost o durere care mi-a făcut și bine', spunea Adriana Trandafir într-un interviu.

Ce vrea să facă pe viitor Maria Speranța

Fiica actriței susține că nu știe ce vrea să facă pe viitor. Maria Speranța admite că nu se simte confortabil în relația cu lumea care a făcut-o celebră pe mama sa, dar sunt momente în care își dorește să interacționeze cu televiziune. În prezent, Maria Speranța participă în noul sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă.

„Câteodată îmi spun da, altădată bat în retragere. Înclin să cred că nu voi merge pe drumul bătătorit deja de mama mea. Cu toate că am decis că e totuși vremea în care nu voi spune nu niciunei provocări', declara Maria Speranța pentru playtech.ro.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter