Cine este Monica Tand, soția lui Nicolai Tand. A fost model internațional

Publicat pe

Cine este Monica Tand, soția lui Nicolai Tand. El este un chef extrem de cunoscut și de apreciat, iar aparițiile recente în emisiuni de divertisment l-au făcut și mai faimos. Și Monica, soția lui Nicolai Tand, este cunoscută în spațiul public, având o mulțime de fani în mediul online și nu numai.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Monica Tand, soția lui Nicolai Tand. Faimosul chef poate spune că este un bărbat împlinit. Are o familie superbă, iar pe plan profesional lucrurile par să-i meargă mai bine ca niciodată. Nicolai are nu doar o soție superbă, ci și doi copii adorabili, iar proiectele de televiziune în care este implicat i-au crescut enorm cota de popularitate. Iată însă că în spatele unui bărbat de succes stă o femeie pe măsură!

Cine este Monica Tand, soția lui Nicolai Tand. A fost model internaționalCine este Monica Tand, soția lui Nicolai Tand. A fost model internațional

Cine este Monica Tand, soția lui Nicolai Tand

Pe el îl vedem diminețile la Neatza, iar de ceva timp a fost implicat și în alte proiecte de televiziune, unde și-a arătat calități neștiute. Nicolai Tand a făcut o figură frumoasă la Dancing on Ice, iar acum face echipă cu Feli, la Te cunosc de undeva! Puțini știu însă că faimosul chef are o soție superbă, care, la rândul ei, este cunoscută în spațiul public.

Monica Tand este antreprenor, style expert și un cunoscut blogger de fashion și lifestyle. Nu în ultimul rând, soția faimosului chef a fost model internațional. De altfel, acesta este și unul dintre motivele pentru care cei doi soți au stat mulți ani în Franța, ulterior Monica renunțând la carieră pentru a reveni în țară.

Am fost plecaţi în Franţa mulţi ani, şi eu, şi Monica. Vreo 13 ani. Ea e model, a lucrat prin toată lumea, a stat la Tokio, la Osaka, luni de zile, a fost imaginea pentru Air Grecia, un an de zile. Amândoi suntem din Maramureş. Ea a fost căsătorită cu un francez, eu cu o franţuzoaică. Ne-am întors în România, dar şi acum ne lipseşte Franţa. Pentru că noi am fost unii dintre românii care s-au dus să se integreze în Franţa. Nu doar să trăiască un pic acolo, să facă bani şi să ne întoarcă acasă. Şi ne-am integrat foarte bine. Eu m-am întors primul. Ea s-a întors pentru mine, deşi nici nu voia să audă de România. Cred că e cea mai mare dovadă de iubire. A renunţat la tot ce avea acolo pentru mine”, spunea Nicolai Tand.

Monica, declarație de dragoste pentru Nicolai Tand

Cine este Monica Tand, soția lui Nicolai Tand. Atât Monica, cât și Nicolai Tand provin din Maramureș, însă, paradoxal, s-au cunoscut în Franța, prin intermediul unei cunoștințe comune. Ambii au mai fost căsătoriți, dar și-au găsit din nou fericirea, unul în brațele celuilalt. Au format o familie și au doi copii superbi, Ilona (12) și Iancu (9), de care sunt foarte mândri. Deși formează un cuplu de ani buni, Monica își iubește soțul ca-n prima zi și i-a șși dovedi-to public, recent, când acesta a participat la Dancing on ice. Vis în doi, când i-a făcut o declarație emoționantă.

„Viața asta e tare surprinzătoare… Când Nicolai a intrat în proiectul Dancing on ice m-am așteptat la multe lucruri: că o să petreacă mult timp la antrenamente, că o să fie obositor, că o să-mi fac griji să nu se accidenteze… Nu m-am așteptat ca emisiunea asta să mă facă să mă îndrăgostesc și mai tare de el. Și asta s-a întâmplat. Am văzut încă o dată cât este de implicat, cât suflet pune în tot ceea ce face, cât de mult muncește să își depășească limitele și să ajungă cât mai sus, cât este de empatic și cum este modelul perfect pentru copiii noști. Je taime!’, i-a transmis Monica Tand soțului ei.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter