Monica Tatoiu pleacă din România în insulele exotice, din cauza facturilor la energie: "E mai ieftin ca la București"

Publicat pe

Monica Tatoiu a luat o decizie neașteptată după ce a început să primească niște facturi uriașe la utilități, încă din luna octombrie a anului trecut. A făcut o mulțime de reclamații, apoi a schimbat furnizorul de electricitate, iar acum a decis să ia măsuri drastice ca să evite plata unor sume atât de mari ca până acum. Și-a făcut provizii zdravene de lemne, apoi a decis să plece în țările calde timp de două luni, în această iarnă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anul trecut, vedeta s-a trezit cu niște facturi colosale încă din toamnă. Anul acesta, a pregătit deja o rezeervă considerabilă de lemne și face focul în șemineu de când s-a răcit vremea. Este gata și pentru iarna grea care urmează, fiindcă a decis să plătească chirie timp de două luni în niște destinații calde, departe de facturile mari din România pentru energie.

Monica Tatoiu pleacă din România în insulele exotice, din cauza facturilor la energie: "E mai ieftin ca la București"Monica Tatoiu pleacă din România în insulele exotice, din cauza facturilor la energie: "E mai ieftin ca la București"

Monica Tatoiu pleacă din România

Vedeta a dezvăluit acum că are de gând să plece în această iarnă întâi în Guadalupe, apoi în Caraibe, ca să facă economie când vine vorba de facturile pentru utilități. Și-a cumpărat lemne ca să poată încălzi locuința până ce va ajunge în țările calde, unde va sta timp de aproximativ două luni.

„La mine facturile sunt mari încă de anul trecut, din octombrie. Era să fac infarct. Am făcut reclamații încă de atunci. Am schimbat, între timp, furnizorul. Dar mi-am cumpărat lemne, am curtea plină. Acum câteva zile, au fost 19 grade. Am un șemineu care încălzește toată casa. Plus că două luni voi fi plecată, deci nu va fi chiar așa rău, doar că trebuie să menții o anumită temperatură în casă”, a dezvăluit Monica Tatoiu, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Citește și: Monica Anghel a răbufnit în direct, la TV: „Mă enervează când se spune că am slăbit cu nu știu ce picături”

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a anulat nunta cu George, iubitul ei din America: „Cel mai bine este să…”

Când pleacă spre destinațiile exotice

Monica Tatoiu și-a făcut deja un plan bine pus la punct. Are de gând să plece din România încă din luna noiembrie, având ca destinație inițială Guadalupe. Sărbătorile de Crăciun le va petrece acasă, iar apoi are de gând să plece încă o dată în Caraibe, de unde se va întoarce abia la finalul lunii februarie.

„Voi pleca în Guadalupe cam toată luna noiembrie, de pe 6, până pe 7 decembrie. Apoi vin, fac sărbătorile acasă, după care, de pe 26, voi pleca în Caraibe. Merg la scufundări și mă mai întorc pe 23 februarie.

Foarte mulți englezi, spanioli, francezi, închid casele, lasă temperatura doar să nu înghețe țevile, își iau animalele de companie și pleacă. În Reunion am întâlnit pensionari de la Paris care stăteau trei luni, și se întorceau abia în martie. Prețurile sunt foarte ok.

Un apartament pe malul mării în Reunion de două camere te duce la 500-600 euro, iar mâncarea nu e scumpă. E mai ieftin ca la București. Eu am șase pisici, iguana, dar va rămâne prietena mea, care stă sus la etaj, și va avea ea grijă', a mai declarat Monica Tatoiu, pentru sursa citată anterior.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter