Cine este Oana Cojocaru, fosta iubită a lui Irinel Columbeanu. A fost singura femeie care i-a rămas alături după ce și-a pierdut întreaga avere

Publicat pe . Actualizat Luni, 23 octombrie 2023, 15:16

Cine este Oana Cojocaru, fosta iubită a lui Irinel Columbeanu. Oana Cojocaru a avut o relație cu Irinel Columbeanu vreme de trei ani. Între ei există o diferență de vârstă de 40 de ani, dar acesta nu a fost impediment în relația lor. Oana Cojocaru a fost singura femeie care a rămas alături de afacerist după ce și-a pierdut întreaga avere. Află mai multe despre ea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Oana Cojocaru, fosta iubită a lui Irinel Columbeanu. Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru au avut o relație timp de trei ani și au locuit împreună în apartamentul unde a stat fostul afacerist. După ce Columbeanu a pierdut întreaga avere, Oana a rămas alături de el, dar relația lor s-a deteriorat și au decis să se despartă.

oana cojocaruoana cojocaru

Cine este Oana Cojocaru, fosta iubită a lui Irinel Columbeanu. Oana Cojocaru avea 21 de ani când s-a cuplat cu Irinel Columbeanu. Cei doi s-au cunoscut la un eveniment monden, atunci s-au îndrăgostit nebunește, iar după câteva săptămâni s-au mutat împreună. După trei ani, relația lor a luat sfârșit.

Citește și: De ce s-au certat Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru înainte de despărțire: „A vrut să plece la mama ei'

Citește și:Irinel Columbeanu s-a despărțit de Oana, iubita tinerică: „Nu mai suntem într-o relație”

Citește și:Ce face și cum arată Julie Mayaya, prima concurentă care a câștigat Vocea României: „Nu e ușor să reproduci ceea ce făcea Tina Turner”

Citește și:Dani Oțil s-a întors de la filmările pentru noua emisiune a Antenei 1: „A existat și o parte grea a acestei decizii'. Când se difuzează „Power Couple România – La bine și la greu'

Cine este Oana Cojocaru, fosta iubită a lui Irinel Columbeanu

Oana Cojocaru are 26 de ani, iar în trecut s-a iubit cu Irinel Columbeanu. Această relație i-a adus faima în showbiz-ul românesc, dar pentru o scurtă durată de timp. După ce relația celor doi s-a destrămat, Oana Cojocaru a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor. Între Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru este o diferență de vârstă de 40 de ani, dar acest lucru nu i-a împiedicat să trăiască o poveste de iubire vreme de trei ani.

Oana avea 21 de ani când l-a cunoscut pe Irinel Columbeanu, iar la scurt timp după ce s-au cunoscut, tânăra s-a mutat împreună cu fostul afacerist, în apartamentul acestuia. Irinel Columbeanu a pierdut întreaga sa avere, iar Oana Cojocaru a fost singura femeie care i-a fost alături după ce a rămas fără bani. Cu toate astea, neînțelegerile dintre ei i-au determinat să meargă pe drumuri separate. Tânăra l-a părăsit pe fostul milionar și a ales să plece în Dubai, dar după o perioadă s-a întors în România. După finalizarea studiilor, Oana Cojocaru s-a angajat și a și-a descoperit pasiunea pentru yoga. Pe rețelele de socializare, Oana Cojocaru postează imagini cu ea din timpul ședințelor de yoga.

Oana Cojocaru l-a vizitat pe Irinel Columbeanu la azil

Oana Cojocaru avea 21 de ani când a decis să aibă o relație cu Irinel Columbeanu, care avea pe atunci 63 de ani. Tânăra se declara îndrăgostită de fostul milionar, deși a recunoscut că părinții ei nu au fost de acord cu relația lor. După ce Columbeanu și-a pierdut întreaga avere, între cei doi a început să apară certuri și au încheiat povestea de dragoste.

În urmă cu câteva săptămâni, Irinel Columbeanu a luat decizia de a se muta la azil. Fostul afacerist are probleme cu banii și nu se mai poate întreține. Într-un interviu, Columbeanu a dezvăluit că a fost vizitat de fosta lui iubită, Oana Cojocaru. Mai mult, se pare că bruneta l-a invitat la masă, la un local din Capitală.  „Mă simt deosebit de bine. Sunt foarte liniștit, asta e ceea ce am căutat. Pot să fiu mai liniștit aici. Eu am fost bucuros că am primit vizitele multor prieteni. M-a vizitat fosta mea iubită, Oana. A vrut să mă ia la masă, să mergem la Laguna, unde mai mergeam noi pe vremurile bune. M-a impresionat faptul că a găsit timp să vină să mă vadă', a declarat Irinel in podcastul Fita cu Adita.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton