Cine este preotul de la Imperiul Leilor care face ciocolată cu cannabis. Dinu Criste a fost suspendat de BOR după ce a candidat la postul de primar!

Publicat pe

Dinu Criste este una dintre fețele bisericești cel puțin controversate, preotul care a obținut o sumă uriașă la emisiunea Imperiul Leilor, fiind suspendat de BOR după ce a luat decizia de a candida la postul de primar la ultimele alegeri…

Dinu Criste este nu doar o față bisericească foarte cunoscută în zona sa, ci și un vizionar într-ale afacerilor, acesta reușind să obțină o sumă imensă – 10.000 de euro – de la juriul emisiunii Imperiul Leilor, pe care l-a convins că afacerea pe care intenționa să o pună pe roate, și anume fabricarea ciocolatei cu cannabis, este viabilă.

Dinu Criste s-a lansat în afaceri

Nu ciocolata cu cannabis i-a supărat însă pe mai-marii BOR, ci decizia preotului de a candida la ultimele alegeri locale, în comuna Florești, pentru postul de primar. Biserica Ortodoxă română nu a agreat alegerea prelatului de a candida la un post în administrația locală și, prin intermediul deciziei Arhiepiscopului Andrei Andreicuț, l-a suspendat temporar din preoție. Înaltul prelat a declarat la vremea respectivă că, 'dacă ajunge primar al Comunei Florești, Criste va fi exclus din preoție', scrie wowbiz.ro.

Din păcate sau din fericire pentru el, Criste, care a canditat ca independent susținut de PSD, a ieșit doar pe locul al treilea la alegerile din 2016, așadar a scăpat de excludere, iar în acest moment este preot misionar (nu are propria parohie). Nu știm dacă a dat lovitura cu ciocolata pe care a lansat-o pe piață, dar Dinu Criste a lansat și o colecție de vinuri cu care speră să aibă succes. Totuși, pe conturile de socializare, acesta nu se mai recomandă ca fiind preot, ci afirmă că este jurnalist la două posturi de televiziune din Cluj.

Vezi si povestea lui Mohammad Murad de la Imperiul Leilor!

Foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter