Concurenții de la Asia Express au rămas șocați. Ce au trăit în Filipine le-a schimbat complet viața

Publicat pe

Traiul din Filipine nu este deloc ușor, mai ales pentru persoane publice, obișnuite cu un stil de viață excentric și lipsit de griji. Vedetele de la Asia Express s-au confruntat cu condiții grele și multe dificultăți.

Citește și: Relație neașteptată între Dana Budeanu și Alex Abagiu de la Asia Express: 'Toată lumea care ajunge să-l cunoască…'

În primul rând, concurenții nu au avut unde să se spele, asta pentru că locuințele oamenilor din Filipine sunt sărăcăcioase și multe dintre ele fără utilități.


Nici vorba de confort la Asia Express, acolo unde concurentii s-au confruntat cu o problemă delicată: casele în care vedetele au găsit cazare nu aveau dușuri.

Citește și: Lia Bugnar a clacat la Asia Express: „Nu mai pot!'


Florin Ristei și fratele lui au fost de-a dreptul șocați. Nici Ștefania și Speak nu au avut prea mult noroc, însă cele 2 perechi s-au mulțumit cu paturile și cu faptul că, în sfârșit, se vor odihni.


„Ne-au zis de la început că asta e tot ce au şi că să nu ne supărăm că sunt mai săraci. Aş fi fost chiar stupid să comentez ceva oamenilor, să zic că nu merge duşul”, a spus Florin Ristei.

Citește și: Alexandru Abagiu, cu perna din argint la Asia Express: „Este un scut de protecție între mine și bălegarul pe care urmează să dorm!'


Speak s-a plâns de mirosul din casa gazdei și, deși a declarat că înțelege lipsa condițiilor, artistul și-a amintit că în casa bunicii sale mirosea a proaspăt.

Citește și: Adda și Cătălin Rizea, prima ceartă la Asia Express: „Nu mă supăr, chiar mă enervez acum, serios! Gata, ajunge, pe bune!”


În timpul probei pentru imunitate, Speak a declarat că de ziua lui își dorește să facă un duș.
„Asta îmi doresc de ziua mea. Să fac un duș. Atât. Și să fac c**a'.

Citește și: Scene de coșmar la Asia Express. Vedetele au început să plângă din cauza mirosului


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter