Adda și Cătălin Rizea, prima ceartă la Asia Express: "Nu mă supăr, chiar mă enervez acum, serios! Gata, ajunge, pe bune!"

Publicat pe

Noul sezon Asia Express abia a început, iar tensiunile deja își fac simțită prezența încă de la primele ediții. Protagoniștii au fost Adda şi soţul ei, Cătălin Rizea, care s-au aflat în mijlocul unei dispute.

Adda și Cătălin Rizea, prima ceartă la Asia Express: "Nu mă supăr, chiar mă enervez acum, serios! Gata, ajunge, pe bune!"Adda și Cătălin Rizea, prima ceartă la Asia Express: "Nu mă supăr, chiar mă enervez acum, serios! Gata, ajunge, pe bune!"

Probele grele de la Asia Express încep să îi lovească din plin pe concurenți, în special pe Adda și pe soțul ei. Cei doi au cedat deja și s-au certat după o probă.

Citește și: Cine este Cătălin Rizea, soțul cântăreței Adda.Cei doi participă la Asia Express

Concurenții Asia Express trebuie să dea dovadă de rezistență, perseverență și mult calm pentru a duce la bun sfârșit probele. Se pare că Adda și soțul ei, însă, au cedat încă de la primele probleme întâmpinate.

Citește și: Cine este Adda de la Asia Express sezonul 3?E căsătorită cu managerul ei și au împreună o afacere

Totul a pornit de la proba cu lampioane. Partenerii trebuiau să se ridice reciproc astfel încât să reușească să le prindă de o bară înaltă. După execuția probei, cei doi concurenți de la Asia Express trebuiau să urmărească un panou din zonă pentru a urma instrucțiunile respective. În sarcina Addei a picat să fie atentă la instrucțiuni, asigurându-și soțul că totul este sub control, scrie spynews.ro.

Citește și: Adda cântă pentru a găsi transport în Asia Express.Cum îi impresionează pe șoferi: 'Mă bucur că le place vocea mea'

Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, căci Adda ar fi greșit:„Tu trebuia să citeşti panoul respectiv, iar eu trebuia să pun lampionul sus, pentru că nu cred că te descurcai tu singură să pui lampionul ălă, nici măcar în 3 săptămâni”.

Cu toate că Adda a încercat să-i spună că a citit panoul și a urmat instrucțiunile, Cătalin Rizea de la Asia Express a continuat să dea vina pe ea: „Eu mi-am făcut treaba, tu trebuia doar să-mi spui: ‘Bă, eu am citit panoul. Nu mai aveai nimic altceva de făcut!”

Pe tot parcursul probei, cei doi au țipat unul la celălalt și s-au contrazis încontinuu. Apogeul a fost când au ieșit pe locul șase, moment în care au început o altă serie de reproșuri.

Citește și: Adda, despre greutățile de la Asia Express.Artista participă alături de soțul ei, Cătălin: 'M-am spălat cu apă rece din butoi'

„Şi noi ne-am dus aproape jumătate de drum ne-am dus pe jos. Trebuia să mă asculţi, trebuia să citeşti şi tu! Nu trebuie să te superi.”, a spus Adda.

După o zi plină de conflicte și fiind obosit și tracasat, Cătălin Rizea a dorit să încheie conflictul și a pus piciorul în prag. „Nu-i vorba de asta, Adda. Nu mă supăr, chiar mă enervez acum, serios! Gata, ajunge, pe bune!„.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Cine este ADDA, concurentă la Asia Express sezonul 3?E căsătorită cu managerul ei și au împreună o afacere

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter