Cine este femeia din viața lui Barack Obama, care a fost la un pas să fie Prima Doamnă. A cerut-o în căsătorie de două ori

Publicat pe

Puțini știu că fostul preşedinte american, în vârstă de 59 de ani, a fost la un pas de a se însura cu altă femeie, despre care s-a aflat recent c-a fost prima lui iubire. Cea care a fost la un pas să devină, peste ani, Primă Doamnă este profesoara de antropologie de origine olandezo-japoneză Sheila Miyoshi Jager.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Barack a întâlnit-o pe când lucra pe post de organizator comunitar în Chicago, în anii ̔80. Despre această relaţie s-a aflat de-abia în mai 2017, la câteva luni după ce Obama părăsea Casa Albă, după ce Jager a făcut dezvăluiri despre iubirea lor în cartea „Rising Star: The Making of Barack Obama”.

Sheila, acum în vârstă de 57 de ani, susţine că ea a fost prima iubire a lui Obama şi că acesta a cerut-o în căsătorie de două ori. Într-una dintre dăţi, Barack le-a cerut chiar părinţilor ei mâna fetei, dar aceştia au refuzat, înrgijoraţi că cei doi sunt prea tineri pentru căsătorie: ea avea 23 de ani, iar el 25. Mai mult, Jager susţine că ea şi Obama au continuat să se vadă timp de cel puţin un an după ce acesta o cunoscuse pe actuala lui soţie, Michelle.

Cine este femeia din viața lui Barack Obama, care a fost la un pas să fie Prima Doamnă. A cerut-o în căsătorie de două oriCine este femeia din viața lui Barack Obama, care a fost la un pas să fie Prima Doamnă. A cerut-o în căsătorie de două ori

„Barack este un tip foarte sexual, iar sexul a fost o parte importantă a relaţiei noastre”, a ţinut să precizeze Sheila. „Îmi amintesc foarte bine când a început transformarea lui. Îmi amintesc foarte exact că, în 1987, la un an după ce începusem relaţia noastră, i se întipărise ideea de a deveni preşedinte”, povesteşte femeia în cartea citată mai sus.

Conform aceleiaşi cărţi, Obama avea nevoie să fie identificat ca afro-american pentru a-şi împlini ambiţiile politice şi credea că o soţie alba i-ar putea strica planurile. Această ambiţie a dus, susţine Jager, la ruptura lor. Astăzi, Jager este profesor de studii din Asia de Est la Colegiul Oberlin, căsătorită la rândul ei şi mamă a patru copii.

Drama neştiută a familiei Obama: au devenit părinţi prin fertilizare in vitro

Michelle Obama (55 de ani)  povestit, anul trecut, în emisiunea „Good Morning America, de la ABC, că s-a simţit „pierdută şi singură după ce a suferit un avort spontan în urmă cu 21 de ani şi că fiicele sale şi ale lui Barack Obama, respectiv Sasha (18 ani) şi Malia (21 de ani),  au fost concepute după ce a recurs la inseminarea artificială.

Citește și: Mihai Bendeac dezvăluie secrete tulburătoare din cartea vieții lui:'Capitolul ăsta nu am reușit să-l scriu decât în momentul în care m-am îmbătat pulbere' / EXCLUSIV

Citește și: Brigitte, o nouă operație estetică. Florin Pastramă a fost șocat când a văzut-o:’Să nu te sperii de mine’

Citește și: Pepe, iubit în secret! Ce scrisoare de dragoste a primit:„Sunt 6 ani de când te-am sărutat și te-am vrut’

„Am simţit totul ca pe un eşec pentru că nu ştiam cât de dese sunt avorturile spontane pentru că nu suntem obişnuiţi să vorbim despre ele deschis. Suferim în tăcere, gândindu-ne că noi suntem de vină. Este important să se vobească cu mamele tinere despre faptul că au loc avorturi spontane, a declarat Michelle Obama.

Fosta primă doamnă a Americii a povestit că, la vârsta de 34 de ani, şi-a dat seama că „ceasul biologic este real şi că „producerea ovulelor e limitată, ceea ce a determinat-o să hotărască să recurgă la fertilizarea in vitro pentru a devenit mamă.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter