Cine este Radu Nițu, concurent Casa Iubirii sezonul 2. A revenit în competiție după sezonul anterior

Publicat pe

Cine este Radu Nițu. În sezonul 2 al emisiunii Casa Iubirii de la Kanal D, patru concurenți din primul sezon (doi băieți și două fete) au primit o nouă șansă și vor încerca să își găsească dragostea încă o dată. A fost o prezență controversată, iar unii dintre fanii emisiunii nu au fost atât de încântați de decizia producătorilor. A lucrat în comerț și ca agent într-un call center. Cu toate acestea, are o țintă curajoasă, căci își dorește să ajungă faimos și să fie un actor de succes.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tânărul își dorește să spargă ghinionul pe care l-a avut în dragoste până acum. Vrea o parteneră pe termen lung. Este sigur că are toate calitățile necesare pentru ca o tânără să se îndrăgostească de el în Casa Iubirii.

Cine este Radu Nițu, concurent Casa Iubirii sezonul 2. A revenit în competiție după sezonul anteriorCine este Radu Nițu, concurent Casa Iubirii sezonul 2. A revenit în competiție după sezonul anterior

Cine este Radu Nițu

Marian Radu Nițu are 25 de ani și este din Slobozia. A avut joburi în comerț, dar visează la o carieră de succes ca actor.

„Sunt Radu, am 25 de ani și mă consider foarte carismatic, visez să fiu celebru, să joc în filme. Viața nu a ținut cu mine până acum, pe partea asta amoroasă, însă sper ca în Casa Iubirii să îmi pot găsi fericirea. Nu am mari defecte și știu să ies în evidență prin lucruri mărunte: un gest, o glumă, un zâmbet. Eu zic că am toate șansele să îndrăgostesc pe cineva și să mă îndrăgostesc.

Am speranțe mari în privința acestei emisiuni. Am avut niște relații în care mi-am pus speranța, dar nu au fost conform așteptărilor mele, m-au mințit. Eu îmi doresc de la o fată să fie jumate-jumate, cum îmi place mie să spun. Adică să fie tăcută când trebuie, să vorbească atunci când trebuie. Să aibă acel ceva de care am eu nevoie.

Citește și: Cine este Marinel Hotca, concurent Casa Iubirii sezonul 2. Este agricultor și cântăreț de muzică de petrecere

Citește și: Cine este Emma Grumăzescu, concurentă Casa Iubirii, sezonul 2. Lipsa mamei i-a afectat copilăria

Citește și: Cine este Mihaela Homa, concurentă Casa Iubirii, sezonul 2. Lucrează la un hotel

Citește și: Cine este Cristina Dănilă, concurentă Casa Iubirii, sezonul 2. Este studentă la Drept

Aspectul fizic nu este important, să fie decentă. Adică nu îmi trebuie nicio fată super extra operată sau să aibă niște operații estetice care cumva să iasă în evidență. Am lucrat ca și vânzător într-un pet shop, am lucrat ca un gestionar într-un magazin, dar am mai avut și alte joburi înainte.

Am lucrat și într-un call center ca operator, în telecomunicații, vânzător într-un magazin. Am lucrat și ca reporter pentru o televiziune locală, timp de patru luni de zile. Vin din Slobozia, județul Ialomița. De mic mi-am dorit să fiu actor, să joc în filme. Îmi plac dramele foarte mult. Căsătoria reprezintă lucrul cel mai de preț. Mi se pare o decizie uriașă care trebuie luată doar împreună cu persoana potrivită”, a povestit Radu Nițu, când a intrat în Casa Iubirii pentru prima dată, în sezonul 1.

Cine sunt concurenții din sezonul 2

Ei sunt concurenții din Casa iubirii, actualul sezon: Nona Rusu, Bianca Iacob, Mihaela Homa, Cristina Dănilă, Emma Grumăzescu, Bianca Mitroi, Natalia Nigai, Robert Chirescu, Marinel Hotca, Andrei Sandu, Alexandru Lucan, Marian Radu Nițu, Ionuț Alexandru Stoica și Patrick Deac.

Sursă foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter