Cum a reacționat Elena Merișoreanu, după ce a prins-o pe amanta soțului ei: „I-am zis: spune-mi ce s-a întâmplat, dacă nu, te tranșez și te bag în sac”

Publicat pe

Cum a reacționat Elena Merișoreanu, după ce a prins-o pe amanta soțului ei. Elena Merișoreanu a dezvăluit, într-un podcast, ce s-a întâmplat atunci când a prins-o pe una dintre amantele soțului ei. În urmă cu ceva timp, cântăreața de muzică populară, care este măritată de 50 de ani, povestea că soțul ei a înșelat-o de foarte multe ori, chiar și cu colege de breaslă, dar ea nu a vrut să divorțeze.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum a reacționat Elena Merișoreanu, după ce a prins-o pe amanta soțului ei. Cu zâmbetul pe buze, Elena Merișoreanu a povestit într-un podcast că a dat ochii cu una dintre amantele soțului ei, Viorel Croitoru, chiar când aceasta venea să-i viziteze bărbatul, în casa lor. Cântăreața a devenit prietenă în cele din urmă cu femeia respectivă.

Cum a reacționat Elena Merișoreanu, după ce a prins-o pe amanta soțului ei: „I-am zis: spune-mi ce s-a întâmplat, dacă nu, te tranșez și te bag în sac'Cum a reacționat Elena Merișoreanu, după ce a prins-o pe amanta soțului ei: „I-am zis: spune-mi ce s-a întâmplat, dacă nu, te tranșez și te bag în sac'

Cum a reacționat Elena Merișoreanu, după ce a prins-o pe amanta soțului ei

Elena Merișoreanu a vorbit despre un hop din căsnicia ei peste care a trecut cu ajutorul mamei sale. Aceasta a convins-o să nu divorțeze, atunci când a aflat că soțul ei o înșală.

„Dau cu ochii de ea, eu coboram cu liftul și ea tocmai să urce în lift. O iau în brațe și îi zic „Nebuno, de când te caut, se poate?Ți-am adus cadouri și tu nu vrei?” Ce o fi zis, că n-am aflat nimic, dar eu știam tot. Și am invitat-o la mine cu pretextul că i-am cumpărat niște cadouri. Ea știa casa mai bine ca mine.

Eu când am venit acasă am văzut că paharele de cristal și ceșcuțele din vitrină erau deranjate, am ochiul format, știam tot, dar mă rog, n-am zis nimic. În fine, vine la mine și i-am zis că a venit sora mea și mi-a adus carne de vițel, și că am făcut ciorbă, soțul meu era la muncă.

Eram prietene, ca două surori. Am pus fața de masă în salon, pregătesc tot și mă făceam că vorbesc „Nu veni în bucătărie că sora mea nu vrea s-o vezi, nu e aranjată” și mi-a zis că bine, bine.

Am început să pun în pahare, vorbeam și la un moment dat din vorbă în vorbă îmi zicea ea că lumea vorbește, și i-am zis „Ascultă fă, eu sunt cu sora mea aici, acasă, spune-mi ce s-a întâmplat că știu tot, dacă nu, te tranșez și te bag în sac.” S-a albit la față, n-a mai putut să vorbească, a încremenit„, a povestit Elena Merișoreanu.

Citește și: Cine este soția lui Gheboasă de la Survivor România 2023. Faimosul și-a cerut eliminarea de dorul Luizei Maria:„Vreau să-i dăruiesc un copil’

Citește și: Cine este DOC de la Survivor 2023. Vlad Munteanu este căsătorit și are o fiică

Citește și: Cine este Maria Constantin de la Survivor 2023. A fost căsătorită cu Marcel Toader

Elena Merișoreanu s-a împrietenit cu amanta soțului ei

Cântăreața de muzică populară a povestit că, în cele din urmă, s-a împrietenit cu amanta soțului ei și chiar și în ziua de astăzi se vizitează. Cu toate astea, soțul ei n-a știut zeci de ani ce s-a întâmplat atunci, până când a aflat de la TV dezvăluirea Elenei Merișoreanu.

La un moment dat, foarte calculată s-a ridicat și mi-a spus „Știi ceva? Taie-mă, omoară-mă, da, așa este. Dacă nu aveam eu grijă de el, avea alta și aia ți-l lua, eu am avut grijă de el, ți-l las, nu-l iau, stai liniștită.”

Am luat-o în brațe, ne-am pupat, nici în ziua de azi nu l-am întrebat pe soțul meu ce s-a întâmplat. Avem aprope 50 de ani de căsnicie, nu discutăm subiectul acesta niciodată. Culmea, când ne întoarcem din Ardeal, ne oprim pe la ea, vorbim, dar faptul că ea a recunoscut, ce să mai zic? Să-ți spun ceva: eu n-am fost neglijată în casă.

După toată treaba asta, m-am dus la țară să-i povestesc lui mama ce s-a întâmplat. Ce crezi că mi-a zis mama?

Vrei să divorțezi? Cu doi copii? Îți aduci aminte când vecina Mari croșeta un pulover frumos și ți-am făcut și eu ție să ai la fel ca ea, dar nu ți-am pus roz la floare și tu ai țipat și ai făcut ca toți dracii că vrei roz și l-am desfăcut pe tot? Așa e o căsnicie o clădești greu, dar o desfaci într-o clipă„, a declarat într-un podcast Elena Merișoreanu.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter