”Mie îmi place naturalețea”. Cum reușește Andreea Marin să arate atât de bine la 47 de ani. Ce ritual respectă zi de zi

Publicat pe

Cum reușește Andreea Marin să arate atât de bine la 47 de ani. Prezentatoarea TV este fără dar și poate o femeie frumoasă, care zilnic atrage privirile tuturor, oriunde ar merge. Mulți s-au întrebat de-a lungul timpului care este secretul ei și cum face să aibă un ten atât de neted și lipsit de imperfecțiuni, fără a apela la ajutorul medicilor esteticieni. Aceasta a vorbit pe larg și a explicat ce nu trebuie să lipsească din rutina zilnică a oricărei femei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum reușește Andreea Marin să arate atât de bine la 47 de ani. Andreea Marin este cu adevărat o prezență feminină ce se lasă mereu remarcată. Are o siluetă de invidiat, însă același lucru îl putem spune și despre tenul ei. Cu siguranță vârsta de 47 de ani pe care o are, este doar un număr pentru ea. Machiată sau nemachiată, prezentatoarea TV se bucură de trăsături unice care o fac să fie cu adevărat specială. Numeroase femei vor să-i știe secretul!

'Mie îmi place naturalețea'. Cum reușește Andreea Marin să arate atât de bine la 47 de ani. Ce ritual respectă zi de zi'Mie îmi place naturalețea'. Cum reușește Andreea Marin să arate atât de bine la 47 de ani. Ce ritual respectă zi de zi

Andreea Marin este una dintre puținele vedete din showbiz-ul românesc care au ales să rămână naturale. Nu și-a făcut operații estetice și nici nu exagerează cu machiajele, însă cu toate astea frumoasa prezentatoare TV reușește să atragă toate privirile. Nu sunt deloc puțini cei ce se întreabă cum reușește să arate atât de bine, astfel că a dezvăluit marele ei secret privind rutina de zi cu zi.

Citește și: De ce a renunțat Andreea Marin la Surprize, Surprize:”Valeriu Lazarov a venit la mine acasă și mi-a zis…”

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fratele Andreei Marin.E căsătorit iar pe soția lui o cheamă tot Andreea Marin

Citește și: Neti Sandu, agresată în plină stradă:”M-a luat așa de păr să vadă dacă…”

Citește și: Anamaria Prodan împlinește 50 de ani.Zi de naștere cu lăutari și tort cu șapte etaje. Imagini de la fastuoasa petrecere

Cum reușește Andreea Marin să arate atât de bine la vârsta de 47 de ani

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că rolul Andreei Marin în televiziune necesită zilnic produse de make-up pe față, fie că vrei sau nu. Se conformează, însă când ajunge acasă, știe cum să aibă grijă de tenul ei. Nu, nu a apelat de operații estetice, deși are un ten de invidiat, tot ceea ce face este să păstreze cât mai bine naturalețe. Prezentatoarea TV nu își încarcă deloc tenul când stă acasă, astfel că folosește o cremă de hidratare constant pentru a evita apriția ridurilor sau o piele uscată.

Mie îmi place naturalețea. Îmi place să mă apropii cât mai mult de ceea ce natura a lăsat bun pentru noi. Altfel îmbătrânim prematur. Nu asta ne dorim. Eu nu am fost un om al exceselor. Deși lucrez în acest domeniu, al televiziunii, care îți impune o conduită și machiajul destul de des. Însă cum abordezi această poveste, cât de mult duci lucrurile și cât de mult îți încarci tenul și viața, nu e așa, cu tot felul de produse, asta este doar decizia ta. (…) O cremă hidratantă și cu toate proprietățile necesare tenului meu, atât.', a declarat Andreea Marin pentru Ego.

Andreea Marin se gândește la o afacere alături de fiica ei

Ei bine, după ce a dezvăluit care este secretul tenului ei de invidiat, Andreea Marin a ținut să precizeze că se gândește la o afacere alături de fiica ei. Este vorba despre domeniul de beauty, mai concret lansarea unei colecții de creme, speciale pentru adolsecente și pentru problemele din timpul pubertății. Ținând cont că fiica ei traversează aceast perioadă, prezentatoarea TV nu exclude să pună în aplicare această idee, venită spontan în tim ce vorbea despre ritualul ei de îngrijire zilnică.

'O să mă gândesc. Mai ales că am fiica adolescentă acum, începe să fie și ea curioasă. Cred că nu ar fi rea o gamă care să răspundă nevoilor adolescentelor. Fără excese. Fără să le afecteze tenul încă foarte tânăr, neafectat încă de metode invazive sau mai știu eu ce se mai găsește pe piață în ziua de astăzi', a continuat Andreea Marin.

Andreea Marin și-a ținut fiica departe de produsele cosmetice până acum

Andreea Marin știe cât de mult pot afecta tenul produsele cosmetice dacă nu sunt folosite cum și când trebuie. Deși multe copile 'fură' din machiajele mamelor lor și le testează pe ascuns, prezentatoarea TV a avut grijă să o țină pe Violeta departe de aceste lucruri. La cei 15 ani, fiica ei se bucură de un ten frumos, care încă nu a testa cremele sau produsele de machiaj, ceea ce o face mândră pe mama ei, care i-a fost un exemplu bun.

„Există tentații. E foarte greu să le faci față și să explici copilului tău când vede atâtea lucruri pe internet de exemplu. E greu să-i zici de ce un produs este bun și altul nu. Dacă îl folosește X sau Y o fi bun, își pune ea întrebarea. Și atunci trebuie să existe o alternativă clară, viabilă și să-i spui care produse sunt special pentru adolescente.

Există și părinți care, din păcate, îi îndreaptă către soluțiile astea prematur. E problema și alegerea lor și este păcat să fie așa. Nu este cazul nostru. Totuși ea a avut un exemplu bun în mine.', a concluzionat Andreea Marin.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter