Cine este Răzvan Danciu de la Survivor 2023. Este student

Publicat pe

Cine este Răzvan Danciu de la Survivor 2023. Printre cei 12 Războinici de la Survivor România 2023 se numără și tânărul student. Chiar dacă se știu momentan puține lucruri despre el, nu ar fi pentru prima oară când apar surprize pe traseele din jungla aflată în Republica Dominicană. Rămâne de văzut dacă acest concurent se va ridica la nivelul așteptărilor și dacă va fi chiar norocosul care se va întoarce în România cu trofeul și cu marele premiu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Răzvan Danciu și restul concurenților au plecat deja în Republica Dominicană, imediat după Anul Nou. Au pornit în aventura vieții lor și se vor confrunta cu probe epuizante, cu foamea aprigă, dar și cu toate conflictele care pot apărea în taberele lor. Iatî cine este cine este Răzvan Danciu de la Survivor 2023!

Cine este Răzvan Danciu de la Survivor 2023. Este studentCine este Răzvan Danciu de la Survivor 2023. Este student

Răzvan Danciu de la Survivor Româna 2023 – viață personală

Răzvan Danciu, concurent Survivor România 2023, este un tânăr din satul Gălăuțaș-Pârău, dar care locuiește în București. Studiază la Școala Națională de Studii Politice și Administrative, conform informațiilor de pe contul personal de Facebook. Pe Instagram, într-o postare mai veche, a dezvăluit că are și un frate.

Răzvan Danciu de la Survivor Româna 2023 are părul șaten și ochii căprui.

Citește și: Cine este Maria Lungu de la Survivor 2023. A fost iubita lui Mircea Eremia și a participat la Puterea Dragostei

Citește și: Cine este Bianca Patrichi de la Survivor 2023. E nepoata lui Cornel Patrichi și a fost ispită la Insula Iubirii

Citește și: Cine este Robert Moscalu de la Survivor 2023. Lucrează ca barman

Citește și: Cum s-au cunoscut Vica Blochina și Victor Pițurcă. Au avut o relație timp de 16 ani, deși el era căsătorit

Răzvan Danciu – carieră

Momentan, nu se cunosc și alte detalii despre activitățile și preocupările Războinicului de la Survivor România 2023, în afară de faptul că este student și de un clip postat pe Instagram, în care apare cântând cu vocea și la clape.

„Mă simt foarte binecuvântat pentru șansa asta uriașă! Da, este adevărat, din 9 ianuarie începe acest minunat parcurs la Survivor România în echipa războinicilor.

Vă mulțumesc din suflet pentru toată susținerea și iubirea voastră, sper să transmit o energie bună și pozitivitate, eu voi da tot ce am mai bun, vreau să împărtășesc experiența cu voi.

Vreau să vă simt aproape, vreau susținerea voastră, vreau să dăm un exemplu bun împreună, VĂ VREAU APROAPE! Hai Războinicii! Îmi doresc să reprezint cât mai multă lume!', este mesajul postat de Răzvan Danciu, concurent Survivor România 2023, pe contul lui de Instagram.

Cine sunt concurenții din echipa Războinicilor

Cine este Răzvan Danciu de la Survivor 2023. Cei 12 concurenti din echipa Războinicilor de la Survivor România 2023 sunt: Alin Chirilă, luptător MMA, Alexandra Porkolab, manager Marketing și Vânzări, Robert Moscalu, de profesie barman, Lucianna Vagneti, antrenor personal, Dan Ursa, director zonal de vânzări, Maria Lungu, designer vestimentar, Andrei Krișan, antrenor personal, Daria Chiper, baschetbalistă, Răzvan Danciu, student, Andreea Moromete, creator de conținut, Andrei Neagu, actor și Codruța Began, profesor de educație fizică.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter