Cine este Robert Chirescu, concurent Casa Iubirii, sezonul 2. Locuiește de 20 de ani în Spania

Publicat pe

Cine este Robert Chirescu. S-a născut în Târgoviște, dar locuiește de douăzeci de ani în Spania. A venit din Valencia înapoi în România ca să își găsească marea iubire aici. A avut relații de scurtă durată și în țara adoptivă, însă este convins că adevărata lui dragoste trebuie să fie o româncă. Nu ar fi deranjat de o tipă rebelă, plină de viață și cu tatuaje, dar preferă o femeie naturală, fără intervenții estetice și care să știe să gătească.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Robert Chirescu. Este muncitor și pasionat de adrenalină, așa că își dorește să aibă lângă el o iubită care să îl însoțească în plimbările cu motocicleta. Adoră femeile care știu să își trăiască viața la maximum, dar speră să găsească o parteneră de viață care să îl și răsfețe acasă cu bucate gustoase.

Cine este Robert Chirescu, concurent Casa Iubirii, sezonul 2. Locuiește de 20 de ani în SpaniaCine este Robert Chirescu, concurent Casa Iubirii, sezonul 2. Locuiește de 20 de ani în Spania

Cine este Robert Chirescu

Robert Cosmin Chirescu are 32 de ani, locuiește în Spania și lucrează de câțiva ani ca instalator de fibră optică. A fost pasionat și de modeling și a activat și în acest domeniu, în trecut, conform WOWbiz.

„Sunt Robert și locuiesc în Spania de 20 de ani. Îmi plac foarte mult motoarele. Singura problemă e că încă nu am găsit-o pe cea căreia să îi vină turnată casca de protecție a însoțitoarei. Am umblat mult prin străinătate. Sunt sigur că persoana potrivită e aici, în România, și că locuiește în Casa Iubirii. Când o să o întâlnesc, aș vrea să împart cu ea cea mai frumoasă călătorie. Călătoria prin viață.

Citește și: Cine este Nona Rusu, concurentă Casa Iubirii, sezonul 2. A fost căsătorită în Dubai

Citește și: Cine este Bianca Iacob, concurentă Casa Iubirii, sezonul 2. Fostul iubit a înșelat-o

Citește și: Cine este Cristina Dănilă, concurentă Casa Iubirii, sezonul 2. Este studentă la Drept

Citește și: Cine este Mihaela Homa, concurentă Casa Iubirii, sezonul 2. Lucrează la un hotel

Locuiesc în Valencia de aproximativ 20 de ani. Nu prea am avut noroc în dragoste prin Spania, prefer o româncă, deoarece conceptul de pereche și familie îl au mai clar româncele decât cele de acolo. A fost foarte greu. Relațiile mele anterioare nu au fost prea serioase și nu au avut succes.

Am venit în România de vreo 5-6 ori, dar pe o perioadă scurtă de timp, de o săptămână, două. Cred că pot să găsesc marea dragoste cu ajutorul dumneavoastră. Eu n-am parcurs 3.000 de kilometri degeaba, chiar am venit cu scopul să plec de aici cu cineva de mână. Să fie respectuoasă, loială și fidelă', a povestit Robert Chirescu, la intrarea în emisiunea Casa Iubirii.

Ce pasiuni are și ce calități

Cine este Robert Chirescu. În prezent, concurentul din sezonul 2 al emisiunii Casa Iubirii este pasionat de motoare și de adrenalină. Adoră să se plimbe cu motocicleta pe lângă Valencia. A recunoscut, înainte să intre în acest show matrimonial, că are și câteva defecte. Mai precis, vorbește prea mult și adesea neîntrebat. Însă, simte că poate compensa prin loialitate și altruism.

Susține că punctele lui forte sunt loialitatea și altruismul. Totodată Robert mărturisește că vorbește foarte mult și, de cele mai multe ori, neîntrebat.

Sursă foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter