Cine este și cu ce se ocupă Sebastian Crăciunescu, soțul Getei Sterp

Publicat pe

Cine este Sebastian Crăciunescu. Soțul Getei Sterp este o fire extrem de discretă, dar se pare că iubirea pe care a simțit-o pentru aceasta a fost suficient de puternică încât să ajungă cu ea în fața altarului. Nunta celor doi îndrăgostiți a atras un public numeros, atât live în Hațeg, cât și în mediul online. Clipurile de pe rețelele de socializare au strâns o mulțime de vizualizări din partea celor care au fost curioși să vadă cum arată sora lui Culiță Sterp în rochia de mireasă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În data de 2 octombrie, cei doi îndrăgostiți și-au unit destinele. A fost un moment deosebit de emoționant, mai ales pentru că acum mama Geta a rămas mai mult singură. Ileana și Culiță Sterp sunt la casele lor și au devenit părinți, Iancu Sterp s-a mutat cu Denisa la Timișoara, iar acum Getuța a părăsit și ea casa părintească.

Cine este și cu ce se ocupă Sebastian Crăciunescu, soțul Getei SterpCine este și cu ce se ocupă Sebastian Crăciunescu, soțul Getei Sterp

Cine este Sebastian Crăciunescu, soțul Getei Sterp

Tânărul care a intrat acum oficial în familia Sterp este extrem de discret. Nu se știu detalii despre ocupația lui, decât că lucrează alături de Geta la firma tatălui său, pentru că Sebastian provine și el dintr-o familie înstărită. Ceea ce se poate observa pe rețelele de socializare este că Geta și Sebastian formează un cuplu cel puțin din anul 2018. Cumnatul lui Culiță Sterp i-a făcut adesea declarații de dragoste în mod public, pe Instagram sau Facebook, celei care i-a devenit acum în mod oficial soție.

Cine este Sebastian Crăciunescu. Este foarte iubit de rudele Getuței, iar mama Geta a ținut să le spună celor care o urmăresc pe internet că are un ginere frumos, pe care îl apreciază mult. Cu puțin timp înainte de nunta cu Sebastian, sora lui Culiță a dezvăluit că partenerul ei de viață i-a cerut să renunțe la munca dificilă cu animalele familiei, în stână.

Cine este Sebastian Crăciunescu. Așadar, cei doi soți vor își facă o altfel de viață după nuntă.

Citește și: Iancu Sterp și iubita lui, Denisa, s-au mutat împreună la Timișoara. Cum arată apartamentul în care locuiesc: „Mama Geta, nu mai vin acasă”

Citește și: La 33 de ani, Antonia are probleme cu tenul, din cauza coșurilor: „Am o erupție în fiecare lună”

Citește și: Prima imagine cu părinții lui Culiță Sterp împreună, la nunta Getei Sterp: „Mama și tata în același loc”

Citește și: Adriana Bahmuțeanu are grijă de băiatul logodnicului ei, când bărbatul este în America: „Îmi zice mamă'. Cum se înțeleg copiii vedetei cu Blake

Ce planuri de viitor au cei doi

Cine este Sebastian Crăciunescu. Se știe despre Getuța Sterp că este studentă și că și-a ajutat mama cu oile. De asemenea, pe lângă munca de la stână, fiica mamei Geta a ajutat-o pe cea care i-a dat viață și cu magazinul în care își vând produsele. Însă, după ce a purtat niște discuții îndelungate cu Sebastian, a decis să renunțe la aceste activități și să își construiască o viață mai ușoară, fără efortul fizic dificil de până acum.

Cine este Sebastian Crăciunescu. Sunt foarte fericită pentru că știu că o să înceapă o nouă etapă în viața mea. Dar m-am gândit că poate asta e ultima dată când vin în calea oilor și când trăiesc astfel de momente. E fericire amestecată cu melancolie și gânduri și amintiri frumoase pe care le-am trăit cu animalele. Dacă o să mă căsătoresc, eu și viitorul soț avem alte planuri. Mie mi-ar fi plăcut viața asta simplă, dar uneori trebuie să alegi calea mai ușoară ca să îți fie bine, a povestit Geta Sterp.

Cine este Sebastian Crăciunescu. Sebi a zis să nu mai ținem oi, că el nu vrea, că nu îi plac, a zis să ne axăm pe altceva. Eu și frații mei am fost crescuți printre animale, la câmp. Eu cu mama mea și Iancu am dus asta mai departe, până acum. Eu chiar urmează să mă căsătoresc în cel mai scurt timp și am zis că toamna asta o să mai vindem din oi pentru că nu mai are cine să se ocupe de ele. Eu și mama am fost mai mult baza, Iancu a fost mai mult plecat. Eu aș fi ales să fac treaba asta toată viața, dar uneori trebuie să ne urmăm destinul', a mărturisit Geta Sterp, conform Informeria.ro.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter