Prima imagine cu părinții lui Culiță Sterp împreună, la nunta Getei Sterp: "Mama și tata în același loc"

Publicat pe

Părinții lui Culiță Sterp s-au reunit la nunta Getei Sterp. Culiță Sterp a avut parte de un moment de neuitat la nunta surorii sale, Geta. Tânăra s-a căsătorit cu bărbatul ales, iar la marele eveniment a participat și tatăl său. Artistul de petrecere a profitat de ocazie și a imortalizat momentul. Culiță a postat o fotografie rară cu părinții săi. Mama Geta și soțul ei sunt despărțiți de ani de zile, deși locuiesc în același sat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Geta Sterp, sora mai mică a lui Culiță Sterp s-a căsătorit duminică. Tânâra s-a măritat cu alesul inimii sale, Sebastian Crăciunescu, iar familia artistului s-a reunit la marele eveniment. Mama Geta și fostul soț s-au întâlnit la nunta fiicei lor, iar Culiță a imortalizat momentul.

Prima imagine cu părinții lui Culiță Sterp împreună, la nunta Getei Sterp: "Mama și tata în același loc"Prima imagine cu părinții lui Culiță Sterp împreună, la nunta Getei Sterp: "Mama și tata în același loc"

Mama Geta este îndrăgită de mulți români, iar pe rețelele de socializare este urmărită de mii de internauți. Mama artistului a declarat că a fost părăsită de soțul ei în urmă cu mai bine de opt ani. De atunci, Mama Geta și-a crescut singură cei patru copii.

Citește și: Câți bani a dat mama Geta la nunta fiicei sale.Culiță Sterp, reacție surprinzătoare când a văzut darul: „A furat seiful'

Citește și: Cum au reacționat mama Geta și Culiță Sterp, după ce au aflat că Ileana este însărcinată din nou:”Încă un nepot sau o nepoată”

Citește și: Cum se simte Anamaria Prodan, la două săptămâni după bătaia dintre ea și Laurențiu Reghecampf:„Piciorul și mâna se…'

Citește și: Ruxi îl trădează pe Cristi Mitrea, după ce s-au sărutat la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”:”Nu mi-a plăcut niciodată”

Prima imagine cu părinții lui Culiță Sterp împreună, la nunta Getei Sterp

În familia Sterp a avut loc un eveniment de neuitat în urmă cu câteva zile. Geta Sterp, sora mai mică a lui Culiță Sterp, s-a căsătorit cu iubitul său, Sebastian Crăciunescu. Evenimentul a avut loc duminică, iar petrecerea a fost una de neuitat. Mama Geta și-a crescut singură cei patru copii după ce soțul a părăsit-o în urmă cu mai bine de opt ani.

Spre uimirea multora, la nunta Getei a participat și tatăl său, iar Culiță a imortalizat momentul. Artistul s-a fotografiat alături de părinții săi și a postat imaginea pe rețelele de socializare. „O poză foarte rară cu mama și tata în același loc! Vă iubim pe amândoi! Si cei mai minunați socrii, a doua familie!”, a scris Culiță Sterp la descrierea imaginii.

Mama Geta: „Soțul ne-a părăsit”

Mama Geta este îndrăgită de multă lume, iar pe rețelele de socializare este urmărită de mii de internauți. Mama lui Culiță Sterp nu a avut o viață ușoară, mai ales după ce a rămas singură cu patru copii. Soțul ei a părăsit-o în 2013, iar de atunci nu a mai venit acasă.

La începutul lui decembrie 2013, chiar de Sfântul Nicolae, soțul ne-a părăsit. O mai făcuse și până atunci, dar acum lipsește de aproape opt ani. Mai vorbește la telefon, de obicei, cu mezinul, cu Iancu, dar pare că nu-l interesează mai nimic.I s-au născut acum nepoții. Degeaba, nu a dat vreun semn de viață.', a declarat mama Geta în urmă cu ceva timp.

Ce relație există în prezent între Mama Geta și tatăl copiilor ei

Mama Geta a recunoscut în nenumărate rânduri că nu are o relație apropiată cu tatăl copiilor ei, dar nu i-a împiedicat pe aceștia să țină legătura cu acesta. La nunta fiicei sale a fost prezent și fostul ei soț, care a stat la o altă masă. Bărbatul a fost fericit să îi fie alături fiicei lui în cea mai importantă zi din viața ei.

„Tatăl miresei este prezent lao altă masă cu niște prieteni de-ai lui. Aici sunt cu o soră de-a mea, cu toți nuntașii mei. Fiecare are alegerea lui.”, a declarat mama Geta, în cadrul unui live pe Instagram.

De asemenea, Mama Geta nu s-a putut abține să nu facă haz de necaz și a declarat că i-a dat dedicații fostului soț.  „I-am dat eu dedicație (n.r. fostului soț), știi că eu sunt pusă pe șotii.„, a spus mama lui Culiță, în cadrul aceluiași live.

Sursa foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter