Cine este Seredinschi de la Splash! Vedete la apă. Apare și la PRO TV

Publicat pe

Cine este Seredinschi de la Splash! Vedete la apă 2021, Fost concurent la Vocea României, artist din gașca de la HaHaHa Production, Sebastian Seredinschi, se numără, alături de Anca Bucur, Emanuel, Crina Abrudan, Maria Buză și Tavi Clonda printre ultimii șase concurenți care vor lupta pentru un loc în finala emisiunii de la Antena 1.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este Seredinschi de la Splash! Vedete la apă 2021, Fost concurent la „Vocea României', Sebastian Seredinschi, se numără, alături de Anca Bucur, Emanuel, Crina Abrudan, Maria Buză și Tavi Clonda printre ultimii șase concurenți care vor lupta pentru un loc în finala emisiunii de la Antena 1.

Cine este Seredinschi de la Splash! Vedete la apă. Apare și la PRO TVCine este Seredinschi de la Splash! Vedete la apă. Apare și la PRO TV

Cine este Seredinschi de la Splash! Vedete la apă. Actorul va sări de la 10 metri

„Mă simt pregătit să fac o săritură de 10 dar întrebarea e… Oare voi reuși? Voi ce credeți?', îl întreba Seredinschi de la Splash! Vedete la apă 2021 pe fanii săi din mediul online, în urmă cu o lună. Acum, rămâne de văzut dacă a avut curaj sau nu să sară de pe cea mai înaltă trambulină.

Cine este Seredinschi de la Splash! Vedete la apă 2021. Pe lângă cariera de artist, Sebastian Seredinschi este, la doar 26 de ani și un actor în plină ascensiune.

Citește și: Cine este Crina Abrudan de la 'Splash, vedete la apă'.

Citește și: Cine este Sandy Medini de la Splash! Vedete la apă

Citește și: Tania Popa și George Piștereanu, discursuri emoționante la înmormântarea lui Ion Caramitru

Citește și: Cum arată Xonia după ce a avut probleme de sănătate și fața umflată

Seredinschi, despre rolul din serialul Profu

Cine este Seredinschi de la Splash! Vedete la apă. După rolul din musical-ul Mamma mia', Sere a primit anul acesta o nou provocare: este băiatul bătăuș Sorin din serialul „Profu', de la PRO TV.

„Sorin, personajul pe care îl interpretez, este un puşti rebel care face parte din gaşca lui Tudor. Atât el, cât şi prietenii lui încearcă să se impună în faţa grupului rival al cărui lider este Nuni.

O să pun toate defectele mele în Sorin, nu e un personaj pozitiv, îmi pare bine că e așa; am avut ocazia să joc roluri de băiat bun, acum sunt băiat rău și sunt foarte curios cum vor decurge lucrurile', spunea, în aceeași perioadă la începutul acestui an, Seredinschi de la Splash! Vedete la apă, pentru ProTV.

Când are loc marea finală de la Splash! Vedete la apă

Cine este Seredinschi de la Splash! Vedete la apă. Marea finală a emisiunii Splash! Vedete la apă va avea loc duminică, 12 septembrie, de la ora 20:00. Opt vedete au ajuns în finală și vor face figuri spectaculoase pentru a impresiona jurații, dar și spectatorii.

Cine este Seredinschi de la Splash! Vedete la apă. Finaliștii Splash! Vedete la apă 2021 sunt: Sandy Medini, Rikito Watanabe, Jador, Emy Alupei, Cristi Pulhac, Sonny Medini și Natalia Duminică.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter