Cine este și cu ce se ocupă Janine, sora fraților Tate. Nu păstrează legătura cu Andrew și Tristan

Publicat pe

Cine este și cu ce se ocupă Janine, sora fraților Tate. În ultimele zile, Andrew și Tristan Tate țin primele pagini ale ziarelor, atât din presa națională, cât și internațională. În aceste momente, cei doi sunt acuzați de trafic de persoane și viol, astfel că se află în arest preventiv. Se știu multe lucruri despre ei, însă puțin au aflat că au și o soră. Janine nu păstrează legătura cu ei și s-a tot ferit să se afle cine este. Inevitabilul însă s-a întâmplat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cu ce se ocupă Janine, sora fraților Tate. Andrew și Tristan Tate au atras atenția tuturor de mai mult ori, însă nu prin lucruri pozitive. Recent au fost reținuți sub acuzația de trafic de persoane și viol, fiind cercetați în aceste momente. Ei bine, familia Tate nu este formată doar din cei doi băieți. Aceștia au și o soră, care are o ocupație complet diferită.

Cine este și cu ce se ocupă Janine, sora fraților Tate. Nu păstrează legătura cu Andrew și TristanCine este și cu ce se ocupă Janine, sora fraților Tate. Nu păstrează legătura cu Andrew și Tristan

Janine Tate este un avocat de succes în Statele Unite ale Americii. Știm deja că Andrew și Tristan nu duc deloc lipsa banilor, însă nici Janine nu o duce rău pe plan financiar, ci din contră. Din motive necunoscute încă, se pare că cei trei nu păstrează legătura.

Citește și: Cu ce femei din showbiz au avut relații sau aventuri frații Tate.Lidia Buble și Bianca Drăgușanu se numără printre ele

Citește și: Ce avere au frații Tate.Au o colecție de peste 30 de mașini de lux și proproetăți în mai multe țări

Citește și: Programul magazinelor de Revelion 2023.Unde pot face românii cumpărături pe 31 decembrie și 1 ianuarie

Citește și: Cele trei soții pe care le-a avut Pele.”Regele” fotbalului nu a mers la înmormântarea propriei fiice

Cine este și cu ce se ocupă Janine, sora fraților Tate. Nu păstrează legătura cu Andrew și Tristan

Nu mulți știu, dar da, Andrew și Tristan au o soră, care nu păstrează legătura cu ei. Aceasta o duce foarte bine și are o meserie care-i aduce sume mari de bani în buzunar și un succes colosal totodată. Aceasta este un avocat de succes în America, specializată în drept corporatist și litigii comerciale.

Conform presei internațioanle, Janine este cea mai mică dintre frați. Aceasta este născută în 1990 sau 1991, dar nu deține conturi pe platformele de socializare online.

De ce nu vorbesc frații Tate cu sora lor Janine

Mulți se întreabă acum de ce sora lor nu intervine pentru a-i ajuta și a-i scăpa de arest. Ei bine, Janine se pare că nu se bagă în astfel de lucruri. Ba mai mult, nici nu păstrează legătura cu Andrew și Tristan. Ruptura dintre cei 3 s-ar fi produs în momentul în care tatăl lor, Emory Tate jr., maestru internațional de șah, a divorțat de mama acestora, Eileen. De atunci ei au fost separați și lucrurile au luat o altă întorsătură.

Ce spune frații Tate despre sora la Janine

S-a aflat cine este și cu ce se ocupă Janine, sora fraților Tate, însă mai sunt și alte detalii la mijloc. Nu mulți știau că cei doi milionari au o soră, iar după ce s-a descoperit, Andrew și Tristan nu au ezitat să vorbească despre ea. Nu au avut nimic de rău de spus despre ea, ci din contră, doar cuvinte de laudă.

„Am o soră, dar eu și sora mea nu prea vorbim. De fapt, nu a mai vorbit cu ea de ani de zile. O iubesc!', a declarat Andrew Tate, conform SpyNews.ro.

„Nu am nimic rău de spus despre sora mea. Pur și simplu ea nu vorbește cu mine. Nu am mai vorbit cu ea de ani de zile. Îi doresc toate cele bune. Nu știu… parcă locuiește în Kentucky sau undeva.', a adăugat și Tristan Tate.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter