Cum arată Filip, fiul biologic al Luminiței Anghel, la 11 ani: "Darul nostru cel mai de preț"

Publicat pe

Cum arată fiul biologic al Luminiței Anghel, la 11 ani. Luminița Anghel este considerată una dintre cele mai cunoscute și apreciate soliste de la noi din țară. Cântăreața are o familie fericită, iar la 42 de ani l-a adus pe lume pe Filip, singurul ei copil biologic. Artista mai are un fiu adoptat, David Pușcaș, dar relația cu el este una rece, după ce tânărul i-a adus multe acuzații acesteia. Recent, Filip a împlinit 11 ani, iar Luminița Anghel a postat un mesaj emoționant.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arată fiul biologic al Luminiței Anghel, la 11 ani. Luminița Anghel se poate declara o femeie împlinită. Vedeta are o carieră de succes, dar și o familie minunată. Aceasta și-a sărbătorit recent fiul biologic, pe Filip, care a venit pe lume când artista avea 42 de ani. Filip este singurul copil biologic al Luminiței Anghel.

Cum arată Filip, fiul biologic al Luminiței Anghel, la 11 ani: "Darul nostru cel mai de preț"Cum arată Filip, fiul biologic al Luminiței Anghel, la 11 ani: "Darul nostru cel mai de preț"

Luminița Anghel a trecut prin trei mariaje. Artista și-a găsit fericirea în brațele lui Silviu Dumitrache, cei doi căsătorindu-se în 2011. În același ani, artista a surprins pe toată lumea când a anunțat că este însărcinată. La acea vreme, cântăreața îl înfiase pe David, dar relația celor avea să se răcească în următorii ani. Așa a venit pe lume Filip, singurul fiu biologic al Luminiței Anghel.

Citește și: Ce sport practică Luminița Anghel, la 53 de ani:„Am slăbit 10 kg din momentul în care am început'

Citește și:Metoda miraculoasă prin care Luminița Anghel a slăbit peste 10 kilograme:„Mulți nu au crezut că o să reușesc'

Citește și:Detalii neștiute despre relația dintre Delia și Răzvan Munteanu, dezvăluite chiar de Gina Matache, mam artistei: „N-am văzut așa…”

Citește și:Cine este Tudor Monroe, românul care a compus imnul pentru finala Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar 2022:„Sunt foarte mândru'

Cum arată fiul biologic al Luminiței Anghel, la 11 ani

Luminița Anghel a devenit mamă pentru prima oară în 2012, atunci când l-a adus pe lume pe Filip. Vedeta este căsătorită cu Silviu Dumitrache, iar împreună au o familie minunată. Astăzi, Filip împlinește 11 ani, iar cu această ocazie, mama sa a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Artista mai are un fiu adoptat, pe David Pușcaș, dar cei doi nu mai păstrează legătura.

Filip a moștenit trăsăturile ambilor părinți și este minunea din viața celor doi. Acesta a venit pe lume într-un moment în care artista nu mai spera să devină mamă. „11 ani! La multi ani copil bun si cuminte, darul nostru cel mai de preț! Să-ți fie viața plină de surprize frumoase și de visuri împlinite!', a scris Luminița Anghel, pe Instagram, în dreptul unei imagini cu fiul ei.

Luminița Anghel a devenit mamă la 42 de ani

Luminița Anghel a trecut prin multe momente grele. Vedeta a fost căsătorită de două ori, dar relațiile nu au rezistat. După mariajul eșuat cu Marcel Pușcaș, Luminița Anghel l-a cunoscut pe Silviu Dumitrache, actualul ei soț, împreună cu care are un fiu. Vedeta a devenit mamă la 42 de ani, iar vestea că va deveni mamă a bucurat-o enorm.  

'Filip a venit pe lume când eu aveam 42 de ani și el m-a ținut și mă ține tânără în continuare. Acum avem un membru nou în familie, un animal de companie și îmi dă de lucru ca un bebeluș. Filip și-a dorit foarte mult sa aibă un cățel și ne-am hotărât sa ii oferim acest dar, având în vedere că majoritatea activităților sunt închise. Tatăl lui i-a dat libertatea de la început, de când era mic, să decidă singur și sa își asume singur dacă a greșit și acum este foarte echilibrat', declara artista anul trecut.

Luminița Anghel nu mai ține legătura cu David Pușcaș, fiul său adoptiv

Artista s-a căsătorit în 2011 cu Silviu Dumitrache. În timpul mariajului cu Marcel Pușcaș, Luminița Anghel l-a adoptat pe David. După venirea pe lume a lui Filip, relația cu David s-a deteriorat, iar tânărul i-a adus multe acuzații artistei. Ulterior, între cei doi au intervenit scandalurile și pare că între cei doi nu mai există cale de împăcare. „Prefer să nu comentez. Mi-am făcut datoria cât s-a putut. Am pus punct. Poate să spună ce dorește. Viața merge înainte. Dumnezeu are grijă de toți, în funcție de fapte', a spus Luminița Anghel despre fiul său adoptiv, pentru wowbiz.ro.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter