Marius Moga, petrecere fastuoasă cu ocazia împlinirii vârstei de 41 de ani: ”Aș repeta toate greșelile”

Publicat pe

Marius Moga, petrecere fastuoasă cu ocazia împlinirii vârstei de 41 de ani. Astăzi, îndrăgitul artist și compozitor de muzică este sărbătoritul zilei. Este motiv de petrecere în familia sa, astfel că încă de la primele ore ale dimineții a fost surprins de numeroase surprize din partea celor dragi. Bineînțeles, cele mai frumoase cadouri au fost chiar de la soția și fiica lui, însă nu putem uita de colegii de breaslă și care i-au fost alături încă de la 12 noaptea. Totuși, iată ce spune cântărețul despre anii ce au trecut!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Marius Moga a împlinit frumoasa vârstă de 41 de ani. Ce-i drept, vârsta este doar un număr pentru el, iar asta se poate vedea cu ochiul liber. Este un tată și un soț împlinit, însă nu doar pe plan personal lucrurile merg la superlativ. Și în industria muzicii, unde activează, se bucură de un succes colosal. Ba mai mult, are numeroși colegi de breaslă care-i sunt mereu alături. Și aseară mulți s-a bucurat pentru el la petrecerea organizată pentru ziua sa de naștere.

Marius Moga, petrecere fastuoasă cu ocazia împlinirii vârstei de 41 de ani: 'Aș repeta toate greșelile'Marius Moga, petrecere fastuoasă cu ocazia împlinirii vârstei de 41 de ani: 'Aș repeta toate greșelile'

De ziua lui, astăzi pe 30 decembrie, celebrul cântăreț si compozitor Marius Moga nu doar că s-a distrat copios alătri de cei dragi, ci mai mult. Și-a amintit cu drag cum și-a cunoscut jumătatea, pe Bianca Lăpuște. Cei doi trăiesc și acum o frumoasă poveste de iubire, iar din rodul iubirii lor a rezultat și o fetiță care zilnic le aduce zâmbetul pe buze. Totuși, Marius Moga nu s-a oprit aici cu amintirile și poveștile din anii ce au trecut.

Citește și: Cum se înțelege Marius Moga cu fiica lui:”Ea este încăpățânată, dar…”

Citește și: Adda și Marius Moga s-au împăcat, după ce nu și-au vorbit ani buni:'Am greșit amândoi unul față de celălalt'

Citește și: Vivienne Westwood a murit.Creatoarea de modă avea 81 de ani

Citește și: Ce spune Lidia Buble despre căsătorie și întemeierea unei familii:”Îmi doresc copii”

Marius Moga, petrecere fastuoasă cu ocazia împlinirii vârstei de 41 de ani

Marius Moga este fără dar și poate un bărbat împlinit din toate punctele de vedere. Ei bine, nu! Asta nu o spunem doar noi, ci chiar el. A povestit pe larg că se bucură de o familie frumoasă, întemeiată alături de soția lui, Bianca Lăpuște. Ba mai mult, a vorbit și despre tabieturile pe care le are alături de fiica sa, cât și despre ceea ce își dorea să ajungă încă de când era mic.

'Fiica mea, Maria Elisabeta, e clar cea mai mare realizare. Iar profesional nominalizarea la Grammy cu albumul Maroon 5. Legat de greșeli, le-aș repeta pe toate. Sincer, fiindcă altfel nu aș avea atâtea lecții învățate.(…) Tatăl Marius este fericit. Împreună facem teste la matematică și avem discuții despre viața ei, ne jucăm jocuri inventate de ea si facem muzică impreună. A moștenit de la mine simțul artistic pronunțat în mai multe privințe, inclusiv dans și creat de povești și petrece timp în studio, acasă.', a povestit Marius Moga pentru Fanatik.

Marius Moga, despre prima întâlnire cu soția lui

Marius Moga se bucură de o familie frumoasă și binecuvântată. Totuși, puțini știu începutul relației sale cu soția lui. Azi de ziua lui, aceasta și-a adus cu drag aminte de cele mai frumoase amintiri, printre care și ziua în care și-a întâlnit sufletul pereche. Fără a ezita, a povestit cum s-au întâlnit, dar și cum au decurs lucrurile apoi până au ajuns să formeze un cuplu, iar mai apoi o familie în adevăratul sens al cuvântului.

'Da, intr-o seară de 1 Decembrie, la un party unde mersesem destul de târziu după filmari am găsit-o pe ea, femeia care avea să-mi schimbe cursul vieții. Strălucea în seara aia și am simțit că trebuie să o cunosc mai bine, am analizat toate variantele, si cea mai plauzibilă era să o invit la un mic dejun a doua zi. A acceptat si apoi a urmat o lună de conversații până în zori la telefon, până ne-am văzut din nou.', a mai povestit Marius Moga.

Marius Moga: 'În clasa a 11 a deja visam să fac muzică în America'

Marius Moga nu s-a oprit cu dezvăluirile despre anii ce au trecut doar la experiențele frumoase de pe plan personal. Acesta a povestit cum încă de când era doar un copil cocheta cu muzica și își dorea să ajungă sus. Ambiția, voința și lupta l-au adus unde este astăzi, fiind mai fericit și împlinit ca niciodată.

'Îmi amintesc că în clasa a doua am primit prima orgă electronică. De atunci nu m-a mai dezlipit nimeni de muzică. În liceu deja făceam muzică intens. În clasa a 9-a deja aveam o trupă, iar în clasa a 10-a am cântat la balul liceului. În clasa a 11-a deja visam să fac muzică în America. (…)

Într-adevăr, muncind mult, am reușit să lansez piese bune alături de oameni talentați și mă bucur pentru asta. Cât despre recunoștință, pe ei trebuie să-i întrebați. A fost un vis din copilărie să lucrez cu Adam Levine, iar sentimentul este de nedescris. (…) DeMoga Music va fi mereu o companie care descoperă noii artiști, autori sau oameni de showbiz. Anul 2023 e construit la noi pe planul de a ajunge la cele mai fresh voci și creatori.', a mai dezvăluit Marius Moga.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter