Ce superstiții are Carmen Ionescu de Anul Nou, pentru belșug și spor: „Da, fac chestia asta, deși, nu sunt chiar habotnică așa...”/ EXCLUSIV

Publicat pe .

Ce superstiții are Carmen Ionescu de Anul Nou, pentru belșug și spor. Carmen Ionescu, interpreta personajului Martha din serialul Adela difuzat de postul Antena 1, nu se consideră o fire habotnică, dar, cu toate acestea, are niște superstiții de la care nu se abate. Într-un interviu pentru viva.ro, actrița a declarat că în noaptea de Revelion mănâncă pește, iar la miezul nopții consumă 12 boabe de strugure.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce superstiții are Carmen Ionescu de Anul Nou, pentru belșug și spor. Carmen Ionescu are două lucruri pe care le face în Noaptea de Anul Nou, an de an. Actrița Carmen Ionescu, din serialul Adela de la Antena 1, ține să consume pește și 12 boabe de strugure la masa de Revelion. Conform unei tradiții, aceste superstiții îți aduc belșug și spor în casă. Din luna ianuarie, Carmen Ionescu o va juca pe Maria, în noul serial Lia, soția soțului meu.

141115724_1025642611275482_6006118535747965132_n-1141115724_1025642611275482_6006118535747965132_n-1

Citește și: Carmen Ionescu, alias Martha din serialul Adela, trăiește o dragoste ca-n filme, de 42 de ani:”Mi-a fost şi iubit, şi tată, şi soţ”

Citește și: Când începe serialul Lia, la Antena 1.Horațiu Mălăele, Kira Hagi și Bebe Cotimanis, în distribuție

Citește și: „Cochetam cu alcoolul și țigările.Nu mi-a plăcut să fiu un executant docil, de aia…'. Cum au arătat anii de școală ai lui Tudor Chirilă, în comunism / EXCLUSIV

Citește și: Cine este Antonella Roccuzzo, soția lui Lionel Messi.A urmat o carieră în modelling

Ce superstiții are Carmen Ionescu de Anul Nou, pentru belșug și spor

Carmen Ionescu respectă superstițiile de Anul Nou pentru belșug și spor. Actrița, care va juca rolul Mariei din ianuarie în serialul Lia, soția soțului meu, ține să aibă la masa de Revelion pește și struguri.

De sărbători, Carmen Ionescu va avea un program plin. De Crăciun va aștepta musafirii acasă, iar de Revelion va merge într-o localitate din Județul Argeș, la nașii ei.

'Nu avem așa un program foarte sigur, dar cred că de Crăciun o să avem musafiri acasă, și de Anul Nou o să mergem la nașii noștri, care au o casă în Leordeni de Argeș. Și, de obicei, ne adunăm acolo cu ei, așa, cumințel pe aici. Cel puțin așa ne-am propus', a declarat actrița Carmen Ionescu, cea care a jucat-o pe Martha în serialul Adela de la Antena 1.

Carmen Ionescu: 'De Revelion este bine să consumi pește și la 12 noaptea să mănânci 12 boabe de struguri'

Pentru a avea spor în casă și belșug, actrița respectă cu sfințenie la masa de Revelion două superstiții vechi. Carmen Ionescu ține să fie pe masă pește în Noaptea dintre Ani, pe care îl consumă indiferent cum este preparat, și struguri. Conform tradiției, cine mănâncă pește și struguri este bogat tot anul.

'De Revelion este bine să consumi pește, și la 12 noaptea să mănânci 12 boabe de struguri. Da, fac chestia asta, deși, nu sunt chiar habotnică, așa… Dar de lipsit, nu lipsește nimic din bucate, sunt toate minunile pe masă. E grav, dar îmi place să mănânc, recunosc. Cu grijă, însă. Mă lupt. Nu am avut treabă acum cu ceea ce văd că este pe masă, pentru că țin post și e foarte bine.

Am mai ținut post și acesta este unul ușor, pentru că se consumă mult pește. Îl țin și pe acela de Paște, dar acela e mai greu. Dar nu, nu sunt înebunită cu carnea, mai mult duc dorul la cașcaval, brînzeturi, un ouț, asta mai simt nevoia să consum când țin posturile', a mai declarat actrița, pentru viva.ro.

Carmen Ionescu și-a cunoscut soțul în vremea studenției

Carmen Ionescu, alias Martha din serialul Adela de la postul Antena 1, trăiește o dragoste ca-n filme. De ani de zile este cu același bărbat, cel care i-a fost şi iubit, şi tată, şi soţ, după cum a declarat chiar ea. S-au cunoscut la facultate. El era profesorul de care tânăra studentă s-a îndrăgostit la prima vedere și este convinsă că acesta este sufletul ei pereche.

Carmen Ionescu și soțul ei, Constantin Dinulescu, s-au cunoscut în urmă cu 42 de ani. Ea avea 23 de ani, iar el dublul vârstei sale. Nimic nu a mai contat însă, iar dragostea care s-a înfiripat atunci a fost pe viață. Actrița din serialul Adela spune că este și acum îndrăgostită ca o puștoaică de bărbatul ei.

Din ianuarie, Carmen Ionescu va juca rolul Mariei din noul serial de la Antena 1, Lia, soția soțului meu. În serial, actrița este soția lui Constantin Cotimanis.

Foto: Facebook, Antena 1.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton