Când începe serialul Lia, la Antena 1. Horațiu Mălăele, Kira Hagi și Bebe Cotimanis, în distribuție

Publicat pe

Antena 1 a anunțat când începe serialul românesc Lia, în distribuția căruia îi regăsim pe Horațiu Mălăele, Kira Hagi și Bebe Cotimanis. Numele complet al serialului produs de Ruxandra Ion este „Lia: soția soțului meu' și este bazat pe scenariul serialului turcesc „Prizoniera dragostei'.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lia, noul serial românesc din grila Antena 1, va aduce la TV o poveste de iubire unică, încercată de trădări şi minciuni. În încercarea de a triumfa, iubirea adevărată se va lovi şi de această dată de o mulţime de obstacole şi pericole.

Când începe serialul Lia, la Antena 1. Horațiu Mălăele, Kira Hagi și Bebe Cotimanis, în distribuțieCând începe serialul Lia, la Antena 1. Horațiu Mălăele, Kira Hagi și Bebe Cotimanis, în distribuție

Când începe, la Antena 1, serialul Lia

Produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, serialul Lia – soţia soţului meu va avea premiera pe 12 ianuarie, de la 20:30, la Antena 1. Producţia ce va fi difuzată în fiecare joi la Antena 1 este o adaptare liberă după drama turcească Asla Vazgeçmem –  Never let go, adaptarea fiind semnată de Radu Grigore, Bianca Mina şi Ruxandra Ion.

„E un proiect la care țin enorm și sper din tot sufletul să vă placă și vouă! Mulțumesc pentru că ați fost lângă noi. Premiera va avea loc pe 12 ianuarie (..) Ana a întârziat pentru că vine de la spital pentru că a făcut antibiotice. La Constanța au filmat duminică și luni și era îngrozitor de frig, iar acum are o infecție în gât', a anunțat Ruxandra Ion.

Citește și: Când va naște Andreea Antonescu. Cum se simte artista în sarcină: „Acum, la 40 de ani, mă…’

Citește și: De ce a apelat Cristina Spătar la fertilizarea in vitro:„A fost un șoc’

Citește și: Andreea Popescu credea că va avea o fetiță, dar va naște un băiețel: „Pregătisem ideea de cameră a surorilor, hăinuțele…’

Cine joacă în serialul Lia, de la Antena 1

Protagoniștii noului serial de la Antena 1 sunt Ana Bodea, care îşi face debutul ca actriţă cu acest rol, Ştefan Floroaica, semifinalist Exatlon şi multiplu medaliat la campionatul Naţional de Brazilian Jiu Jitsu şi actriţa Ioana Blaj, cunoscută publicului de serial din rolurile Iza (Fructul Oprit), Irina (Sacrificiul) sau Rodica (Adela).

De câteva luni bune, drumurile mele duc inevitabil spre platoul de filmare de la Lia – soţia soţului meu. Am pornit cu mare bucurie în proiectul despre care pot spune că reprezintă una dintre cele mai mari provocări pentru mine şi abia aştept să vizionez primele episoade, pe 12 ianuarie, de la 20:30, la Antena 1', a declarat Ana Bodea, interpreta Liei în serialul cu acelaşi nume, în vreme ce Ştefan Floroaica a completat:

Este primul meu rol, aşa că vine la pachet cu un mix de sentimente… entuziasm, încredere şi deopotrivă îndoială. Sunt foarte curios să văd şi eu primele imagini cu impunătorul Petru Vornicu, personajul de la care am împrumutat şi căruia i-am împrumutat multe în ultima vreme! Aşa că abia aştept şi eu ziua de joi!'.

Și Kira Hagi s-a alăturat serialului „Lia- soția soțului meu', în care joacă rolul Mirei Bădescu, o tânără avocată. A avut parte de unele provocări cu acest personaj despre care spune că e foarte diferit de ea.

„Acesta este debutul meu într-un serial de televiziune și sunt foarte încântată că am primit această oportunitate și mai ales să lucrez alături de oameni care au susținut actorii tineri, care îi promovează. Am multe de învățat de la ei și sunt încântată că fac parte din acest proiect”, a declarat Kira Hagi pentru libertatea.ro.

„Personajul meu, Mira Bădescu, mă intrigă și mă fascinează fiindcă am oportunitatea să joc o meserie pe care în viața de zi cu zi nu cred că o să am ocazia să o încerc, să o practic. Lucrul acesta pentru orice actor, să ai oportunitatea să joci mai multe profesii, să întruchipezi mai multe profesii, e o binecuvântare”, a mai spus Kira Hagi.

Ce spune Ioana Blaj despre serialul Lia

La rândul ei, Ioana Blaj, interpreta lui Alice a dezvăluit: Pentru mine, acest proiect înseamnă enorm. Asta pentru că o joc pe Alice…o sumă de contradicţii. Nu ştiu dacă am fost vreodată atât de fascinată de vreun personaj. Sper să îi fascineze şi pe telespectatorii noştri şi să îi atragă toată povestea din Lia – soţia soţului meu!'.

Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii din Bucureşti şi din împrejurimi, iar telespectatorii pot avea acces la imagini de culisele Lia – soţia soţului meu urmărind conturile oficiale ale serialului.

Distribuția completă a serialului Lia, de la Antena 1

Din distribuția serialului Lia fac parte o mulțime de nume deja cunoscute, dar și alți actori care se află pentru prima oară în roluri principale pe TV.

 • Ana Bodea – Lia Călin
 • Ștefan Floroaica – Petru Vornicu
 • Ioana Blaj – Alice Vornicu
 • Constantin Cotimanis – Marcel
 • Kira Hagi – Mira Bădescu
 • Vlad Gherman – Andi
 • Carmen Ionescu – Maria
 • Vasile Muraru – Ion
 • Dana Dogaru – Silvia
 • Alexandru Bindea – Traian Vornic
 • Ilinca Goia – Otilia Bădescu
 • Tina Duceac – Ema
 • Andrei Voicu – Robi
 • Doinița Oancea – Gabi
 • Alexandru Ion – Pavel
 • Oana Zara – Dana Pescaru
 • Valeriu Ilișie – Sorin Pescaru
 • Bogdan Talașman – Tică
 • Elena Mogîldea – Toni
 • Roxana Văduva – Moni
 • Mihai Mitițescu – Rică
 • Horațiu Mălăele – Petrică
 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter