Metoda miraculoasă prin care Luminița Anghel a slăbit peste 10 kilograme: „Mulți nu au crezut că o să reușesc”

Publicat pe

Luminița Anghel a dezvăluit metoda miraculoasă prin care a slăbit pest 10 kilograme. Îndrăgita artistă e foarte mândră de rezultatele ei, deși mulți nu au crezut că o să reușească. Vedeta a recunoscut că efortul pe care-l depune e unul foarte mare și că nu e ușor să se mențină, însă face tot posibilul pentru a rămâne la forma de invidiat. Iată cum a ajuns la silueta dorită!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Luminița Anghel a dat „din casă' și a spus care e metoda miraculoasă prin care a slăbit peste 10 kilograme. Cântăreața a dezvăluit ce face pentru a se menține în formă, după ce mulți dintre fanii ei și-au manifestat curiozitatea în legătură cu acest subiect. Deși nu este deloc ușor, iar efortul pe care-l depune zilnic e unul mare, vedeta nu se dă bătută.

Metoda miraculoasă prin care Luminița Anghel a slăbit peste 10 kilograme: „Mulți nu au crezut că o să reușesc'Metoda miraculoasă prin care Luminița Anghel a slăbit peste 10 kilograme: „Mulți nu au crezut că o să reușesc'

Luminița Anghel e una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Pe lângă vocea ei infonfundabilă, arista e apreciată de publicul larg și pentru ambiția de care dă dovadă. Ea a reușit să slăbească mai bine de 10 kilograme, fără să apeleze la nicio intervenție chirurgicală. Pentru asta, ea a făcut schimbări radicale în programul ei zilnic.

Citește și: Dieta prin care Luminiţa Anghel a slăbit 35 kg:”Eu mănânc așa pentru că așa îmi doresc”

Citește și: Cum se mai înțeleg Luminița Anghel și fiul ei adoptiv, David Pușcaș:„În ultima vreme…'

Citește și: În ce relații a rămas, de fapt, Andreea Marin cu Ștefan Bănică după divorț:„E mai grea despărțirea când ai un copil'

Citește și: Un jurnalist american a fost ucis lângă Kiev, după ce forțele ruse au deschis focul asupra mașinii în care se afla:„Era împușcat în gât'

Metoda miraculoasă prin care Luminița Anghel a slăbit peste 10 kilograme

Conform spuselor Luminiței Anghel, aceasta a reușit să scape de kilogramele nedorite prin fasting și mersul sportiv. În fiecare zi, ea merge câte 10 kilometri, ca la maraton. Din păcate, până ce a găsit încălțările potrivie, ea s-a confruntat cu diferite probleme la nivelul picioarelor. În ceea ce-i privește meniul, artista a dezvăluit că nu mai mănâncă de la ora 16:00 sau 17:00.

„Forma pe care o am acum și anume cu 10 kilograme în minus se datorează în primul rând faptului că, împreună cu fastingul, fac 10 kilometri pe zi de mers sportiv, adică un fel de maraton, un mers rapid. (…) Prinzând antrenament, deja organismul se comportă altfel. Efortul este foarte mare, nu e deloc ușor.

Pe lângă faptul că eu nu mai mănânc de la 16-17, am avut foarte multe probleme cu picioarele. Până mi-am găsit încălțările potrivite, am avut mereu bășici, bătături, dureri îngrozitoare de gambă, de încheieturi, de gleznă, pentru că îți trebuie încălțămintea potrivită pentru asfalt. Asfaltul nu e recomandat nici pentru alergare, nici pentru mers persoanelor care au probleme cu coloana', a explicat Luminița Anghel pentru WOWbiz.ro.

„Toată viața am fost într-o dietă continuă'

În urmă cu 11 ani, Luminița Anghel a adus pe lume un băiețel superb, pe nume Filip. Îndrăgita artistă a recunoscut că s-a îngrășat intenționat pe perioada sarcinii și că i-a fost destul de greu să revină la formele inițiale. Totodată, vedeta a spus și că provine dintr-o familie cu tendințe de îngrășare.

„Eu am acum peste 50 de ani și până acum am încercat toate rețetele planetei. M-am îngrășat foarte mult în sarcină, pentru că am vrut. Toată viața mea am fost într-o dietă continuă și atunci, în momentul în care am rămas însărcinată, a fost ca o mică răzbunare, iar prietenul meu cel mai bun a fost frigiderul, dar mi-am asumat, pentru că știam că mă voi îngrășa.

Fiind dintr-o familie cu tendințe de îngrășare, ambii părinți au fost, știam că orice deviație de la un program sănătos de dietă îmi va dăuna și așa a fost. Le-am dat foarte greu jos după ce am născut, pentru că nu am născut natural, nu am alăptat foarte mult, nici nu mai aveam vârsta, pentru că am născut la 43 de ani și atunci, pe măsură ce corpul îmbărânește, reacționează diferit la aceste diete.

Și acum după 50 de ani și eu sunt uimită de faptul că am avut așa un randament la acest tip de sport, pentru că eu am făcut sală foarte mult', a continuat ea.

Luminița Anghel: „Mulți nu au crezut că o să reușesc'

Așadar, Luminița Anghel a avut mult de muncă până ce a ajuns la rezultatul de astăzi. Mulți oameni nu au crezut că o să reușească, însă stilul de viață sănătos au ajutat-o să le dea peste nas și să le arate de ce e în stare.

„Pe vremea când am participat la Eurovision, eram genul de sportiv care mergea 5 zile la sală și dacă lipsea o zi, se duce în weekend. Acum fac zilnic. Primăvara cu umbrela în mână, la minus grade cu cagula pe față. A fost foarte greu la început. Nici eu nu am crezut că o să mă pot ține, dar rezultatele cred că m-au impulsionat să nu renunț. Și soțul meu, recunosc, a fost foarte mirat de faptul că mă țin, pentru că, repet, nu e ușor.

Am haine de atunci, pe care le port și acum. Sunt fericită când lumea mă complimentează sau nu mă recunoaște. Mulți nu au crezut că o să reușesc. Uite că s-a putut', a conchis solista.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter