Unde locuiește Cristina Spătar, după ce s-a zvonit că s-a mutat din țară: "Sunt mult mai multe oportunități acolo"

Publicat pe

De-a lungul timpului, s-a tot scris în presă că artista Cristina Spătar ar fi decis să se mute din țară. În cadrul unui interviu, cântăreața a spus ce se întâmplă în viața ei la momentul actual, dar și cum este pe plan personal, mai ales că doar ce a trecut printr-o despărțire.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În ultima perioadă, au apărut tot mai multe zvonuri legate de mutarea Cristinei Spătaru din România. Ba chiar mai multe, se spune că artista și-a luat cei doi copii și a părăsit țara, locația aleasă fiind Anglia. Ei bine, adevărul se pare că este altul, iar vedeta a decis să vorbească despre posibilitatea de a începe o nouă viață în altă țară.

Unde locuiește Cristina Spătar, după ce s-a zvonit că s-a mutat din țară: "Sunt mult mai multe oportunități acolo"Unde locuiește Cristina Spătar, după ce s-a zvonit că s-a mutat din țară: "Sunt mult mai multe oportunități acolo"

În cadrul unui interviu, îndrăgita cântăreață a vorbit deschis despre ceea ce se întâmplă în viața ei la momentul actual, mai ales că a trecut și printr-o despărțire, dar și ce planuri de viitor are.

Citește și: Cristina Spătar apelează la estetician, din nou:Ce i-a spus fiul ei: „Ești o egoistă, la noi nu te gândești. La ce procedură apelează cântăreața

Citește și: Cristina Spătar, prima fotografie alături de iubitul ei, mai tânăr cu 21 de ani: „Suntem împreună de la divorț

Citește și: Cum se înțelege Dragoș Bucur cu Mihai Bobonete de când sunt la Românii au talent:„Până de curând, aveam această părere despre Bobo, că…’/ EXCLUSIV

Citește și: Cine este Anisia Gafton.Are o relație cu un comediant cunoscut

Unde locuiește Cristina Spătar, după ce s-a zvonit că s-a mutat din țară

După ce a dispărut pentru o perioadă din lumina reflectoarelor și s-a ocupat îndeaproape de educație celor doi copii, Cristina Spătaru a revenit pe micile ecrane. În ultima perioadă, chiar au apărut diferite zvonuri legate de faptul că aceasta a părăsit țara și s-a mutat în Anglia.

În cadrul unui interviu, vedeta a declarat că nu s-a mutat, ci doar a mers în vizită la sora ei, care locuiește în Marea Britanie. Cu toate că nu are gânduri acum să plece din România, Cristina se gândește la viitorul copiilor ei și ar vrea ca aceștia să studieze acolo.

Sora mea stă în Anglia. Am fost la ea în vizită și apoi s-a speculat, vezi Doamne, că m-am mutat acolo.Mi-ar plăcea pe viitor să mă mut acolo, dar doar pentru copii, să studieze. Sunt mult mai multe oportunități acolo, față de România și legislația e de așa manieră încât să te ajute, nu să te împiedice, în orice ai vrea să întreprinzi.', a declarat Cristina Spătar, pentru WOWbiz.ro.

Însă, recunoaște că există, totuși, un loc în lumea aceasta unde și-ar dori să trăiască. Mai exact, i-ar plăcea foarte tare să locuiască în Italia.

Sora mea, în câțiva ani se va retrage în Italia. În Italia chiar mi-ar plăcea să stau. E fain tare acolo. Nu mă mut în Anglia, dar dacă copiii vor vrea să studieze acolo, ok. Pentru facultăți chair se merită, m-am documentat.', a mărturisit Cristina Spătar, pentru sursa menționată anterior.

Cristina Spătar și iubitul ei s-au despărțit

După ce a trecut printr-un divorț dureros, Cristina Spătar și-a găsit fericirea alături de Tibi, un bărbat cu 21 de ani mai mic ca ea. Se pare că povestea lor de dragoste s-a terminat acum ceva timp, iar acum vedeta este o femeie singură.

„Eu cu Tibi nu mai avem nimic. Nu mai am cu nimeni nimic. Acum sunt singură și neliniștită. Sunt doar eu și copiii’, a spus Cristina Spătar.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter