În ce relații a rămas, de fapt, Andreea Marin cu Ștefan Bănică după divorț: „E mai grea despărțirea când ai un copil”

Publicat pe

Andreea Marin a dezvăluit în ce relații a rămas, de fapt, cu Ștefan Bănică după divorț. Până acum, îndrăgita prezentatoare a trecut prin trei astfel de separări oficiale. Vedeta de la TVR a recunoscut că atunci când ai un copil cu cineva despărțirea este mai grea. Ea și artistul au împreună o fiică, pe Violeta. Iată cum se înțeleg în prezent!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În ce relații a rămas, de fapt, Andreea Marin cu Ștefan Bănică după divorț? Asta s-au întrebat mii de oameni, după ce, în urmă cu mai mulți ani, aceștia au anunțat despărțirea oficială. Ei bine, răspunsul a venit acum chiar din partea prezentatoarei TV. Printre altele, vedeta de la TVR a mărturisit că despărțirea e mai grea atunci când ai un copil cu cineva.

În ce relații a rămas, de fapt, Andreea Marin cu Ștefan Bănică după divorț: „E mai grea despărțirea când ai un copil'În ce relații a rămas, de fapt, Andreea Marin cu Ștefan Bănică după divorț: „E mai grea despărțirea când ai un copil'

Recent, Andreea Marin a fost invitată în cadrul podcastului lui Cătălin Măruţă de pe YouTube. În emisiunea online, prezentatoarea TV nu s-a sfiit și a vorbit despre cele mai delicate și grele momente din viața ei. De asemenea, a discutat și despre pasiunile ei, dar și despre persoanele din viața sa. Printre subiectele dezbătute a fost și cel al divorțului. „Zâna Surprizelor' a trecut prin trei astfel de separări oficiale.

Citește și: Cum se înțelege Radu, fiul lui Ștefan Bănică cu Andreea Marin:„N-ar avea nicio problemă…'

Citește și: Andreea Marin a suferit de depresie în timpul căsniciei cu Ștefan Bănică:„Eram nefericită'

Citește și: Ce spune Minodora despre oamenii care nu își asumă că ascultă manele:”Sunt catalogați inculți…”

Citește și: Veronika Didusenko, fosta Miss Ucraina, a fugit din țară cu fiul ei:”Bombele explodau deasupra noastră”

În ce relații a rămas, de fapt, Andreea Marin cu Ștefan Bănică după divorț

La un moment dat, Cătălin Măruță a întrebat-o pe Andreea Marin dacă mai are vreo relaţie cu vreunul dintre cei trei foști soți. Totodată, gazda emisiunii online a vrut să afle cum se înțelege cu aceștia în prezent. Îndrăgita prezentatoarea nu a ezitat să răspundă, iar mărturisirile ei i-au luat prin surprindere pe internauți.

Andreea Marin a susținut că ea și Ștefan Bănică au o relație ok, având în vedere că au un copil împreună, pe fiica lor Violeta. Cu ceilalți doi foști soți, „Zâna Surprizelor' a declarat că nu mai are nimic de împărțit. Însă, dacă se întâlnesc, se salută.

„Cu Ştefan, am o relaţie OK, avem un copil. Cu ceilalţi, doar dacă ne întâlnim, ne salutăm, dar nu mai avem nimic de împărţit', a mărturisit Andreea Marin, în podcastul „Acasă la Măruţă'.

„A fost neșansa mea, nu am avut un singur divorț'

Andreea Marin consideră că faptul că a avut trei divorțuri a fost neșansa ei în viață. Aceasta a explicat că despărțirea e mai grea atunci când ai un copil. Astfel, ea a dat de înțeles că cea mai grea separare a fost cea de Ștefan Bănică, pentru că o au împreună pe fiica lor, Violeta.

„A fost neşansa mea, nu am avut un singur divorţ. Una e când ai un copil, e mai grea despărţirea când ai un copil', a adăugat ea.

Andreea Marin: „Acasă, când ţi-e rău, nu eşti vedetă'

Totodată, Andreea Marin a declarat că nu e genul de femeie care „să moară de gât cu o experienţă nereuşită' pentru că poate spun ceva vecinii. Vedeta a mărturisit că se implică 100% într-o relație, fie că e vorba despre una de prietenie, de muncă sau de cuplu. Însă, în cazul în care ajunge la concluzia că lucrurile nu se îndreapătă în direcția bună, consideră că nu e bine să stagnezi.

Andreea Marin a mai spus că e posibil ca trauma pe care a avut-o la 9 ani, atunci când a murit mama ei, să-și fi pus amprenta asupra ei. Mai exact, crede că există o posibilitate ca acest lucru să o fi făcut atât de serioasă și responsabilă în privința relațiilor cu ceilalți.

„Nu sunt genul de femeie care să moară de gât cu o experienţă nereuşită pentru că spun ceva vecinii. Nu vreau să aduc în prim plan foste relaţii. Întotdeauna, într-o relaţie, fie că e cuplu, de prietenie, de muncă, fac tot ce îmi stă în putere să fie mai bine.

Dacă ajungi la concluzia că nu se întâmplă nimic în direcţia bună, nu e bine să stagnezi. Acasă, când ţi-e rău, nu eşti vedetă. E greu să construieşti ceva cu cineva şi, la un moment dat, să nu mai meargă. Eu mă implic cu totul. Nu am chef de aventuri.

Contează, poate, că am avut acea rupere de mama la 9 ani, trauma, eu am luat lucrurile în serios în viaţă, mă respect, îi respect şi pe alţii, nu am timp să îmi bat joc nici de alţii, nici de mine. Eu intru într-o relaţie cu toată responsabilitatea. Poate mi-ar fi fost mai uşor să fie flower power”, a conchis Andreea Marin.

Andreea Marin a trecut prin trei divorțuri

Andreea Marin a pășit pentru prima dată în fața altarului la 21 de ani. Ea și primul ei soț, Cristian Gheorghiță, s-au căsătorit în anul 1995. Mariajul lor nu a durat decât trei ani. Cea ce-a doua căsătorie, pe care vedeta a avut-o cu Ștefan Bănică, a durat din 2006 până în 2013. Din căsnicia lor a rezultat o fiică superbă, Violeta, în vârstă de 14 ani. Prezentatoarea TV a fost căsătorită și medicul turc Tuncay Ozturk, în perioada 2013 – 2017.

În prezent, Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Adrian Brâncoveanu. Cei doi formează un cuplu de aproximativ cinci ani. Nu au ajuns încă în fața altarului, însă ea a mărturisit mai demult că şi-ar dori să devină din nou mamă, scrie click.ro.

Sursă foto: Instagram, Arhivă VIVA!

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter