Ce spune Minodora despre oamenii care nu își asumă că ascultă manele: "Sunt catalogați inculți..."

Publicat pe

Minodora a scris istorie în lumea manelelor și și-a strâns o comunitate impresionantă de oameni. De curând, a participat, alături de Claudia Pavel și Diana Bucșa, la preselecțiile Eurovision, cu piesa România Mea'. Meldoia a iscat multe controverse, iar reacția vedetei când a fost întrebată de ce nu recunosc anumite persoane că ascultă manele a fost total neașteptată.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Minodora este una dintre cele mai apreciate artiste din țara noastră. A scris istorie în lumea maneleleor și a reușit să strângă o comunitate impresionantă de oameni datorită talentului său. De-a lungul timpului, s-a lovit de faptul că face acest gen de muzică și a fost criticată de multe ori, chiar și după ultima experiență cu Eurovision.

Ce spune Minodora despre oamenii care nu își asumă că ascultă manele: "Sunt catalogați inculți..."Ce spune Minodora despre oamenii care nu își asumă că ascultă manele: "Sunt catalogați inculți..."

Întrebată ce părere are despre oamenii care nu își asumă faptul că ascultă manele, Minodora a răbufnit. Vedeta și-a spus părerea sinceră despre această categorie de oameni. Iată declarația făcută de manelistă.

Citește și: Cum a slăbit Minodora și câte kilograme are acum:'Nu mă abțin la nimic'

Citește și: Minodora a vrut să divorțeze:'El era de vină'

Citește și: Cum se înțelege Tudor Chirilă cu cei doi băieți ai lui:„Am stabilit cu toții niște reguli’ / EXCLUSIV

Citește și: Simona Pătruleasa, adevărul despre momentele grele din căsnicie, după 14 ani de mariaj:„M-am consumat mult, mă simțeam vinovată’/ EXCLUSIV

Ce spune Minodora despre oamenii care nu își asumă că ascultă manele

După ce a participat la preselecțiile Eurovision cu piesa România mea, alături de Claudia Pavel și Diana Bucșa, Minodora a fost criticată dur. Mulți au zis că nu se poate participa cu o astfel de melodie la un concurs atât de important, dar mai ales au spus că ar fi fost lansată, într-o formă similară, de către Costi Ioniță, în 2004.

La auzul acestor vorbe, cântăreața a izbucnit și și-a spus părerea despre oamenii care ascultă manele, dar care nu recunosc acest lucru.

 De ce se feresc românii? Că sunt catalogați inculți, dar nu e așa. În orice gen muzical există melodii bune sau proaste. E clar că foarte multe dintre manele au texte de genul: «Așa e unii, că e mulți, vine și ele, peștii e cu noi». Corect, total de acord, însă nu toate!

Să nu uităm ce s-a întâmplat cu melodia nașului Adrian Minune – «Așa sunt zilele mele, una bună, zece rele» – a rupt și va rupe în continuare. Și sunt multe altele, chiar și melodiile cu care eu m-am lansat acum 22 de ani. Sunt piese frumoase, dar ce să faci, mie îmi place să fie omul om și să își asume că în momentul în care e la o petrecere, după o anumită oră și după câteva pahare, ascultă o muzică populară, o horă și o manea!', a declarat Minodora, potrivit Cancan.

Minodora, prima reacție despre WRS

Melodia interpretată de WRS a ajuns în finala Selecției Naționale, iar jurații au decis ca acesta să reprezinte România la Torino, Italia, la Eurovision 2022. Minodora și-a spus părerea despre concurentul care ne va reprezenta, în finala Eurovision,

Nu știu, dar mie-mi place. Nu știu ce concurenți mai sunt din celelalte țări dar, personal, mie-mi place. Ca piesă veselă, da, jurații au făcut alegerea perfectă. Dacă s-a dorit să se meargă cu o piesă ritmată, da, e alegerea potrivită„, a spus Minodora.

sursă foto- Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter