Cum se înțelege Tudor Chirilă cu cei doi băieți ai lui: „Am stabilit cu toții niște reguli” / EXCLUSIV

Publicat pe

Tudor Chirilă reușește să se împartă cu brio între viața personală și cea profesională. Artistul nu are doar o carieră de succes, ci și o familie minunată. El și partenera lui de viață, Iulia, sunt părinții a doi băieței superbi, în vârstă de 5 și 7 ani. Cântărețul ne-a povestit în revista VIVA! de ianuarie că cei mici sunt foarte liberi, însă au stabilit împreună și un set de reguli pe care încearcă să le respecte. Adoră să-și petreacă timpul mai ales în aer liber, având unele pasiuni comune.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ai o familie la fel de frumoasă ca cea în care ai crescut – o parteneră care te completează perfect și doi băieței superbi, în vârstă de 5 și 7 ani. Acum niște ani, puțini credeau că rebelul solist de la „Vama va deveni un familist convins… Te vedeai în postura asta înainte să o cunoști pe Iulia?

Nu știu ce e aia familist convins. (zâmbește) Dar cum sună familist mai puțin convins? Sau familist sceptic. Cred că m-am văzut în postura asta, dar nu i-aș spune familist convins. Sună așa un pic fundamentalist, cămin de familiști, de nefamiliști…

Cum se înțelege Tudor Chirilă cu cei doi băieți ai lui: „Am stabilit cu toții niște reguli' / EXCLUSIVCum se înțelege Tudor Chirilă cu cei doi băieți ai lui: „Am stabilit cu toții niște reguli' / EXCLUSIV

Citește și: De ce nu vrea Tudor Chirilă bonă pentru copii:”Nu sunt bun la chestia asta”

Citește și: Cine este iubita lui Tudor Chirilă și cum l-a cucerit pe artist.Frumoasa brunetă i-a dăruit doi copii și e mult mai tânără ca el

Citește și: Dragoș Dolănescu s-a vaccinat de cinci ori, cu trei vaccinuri diferite:„Toată familia a avut COVID-19'

Citește și: Cum arată apartamentul în care s-au mutat Alina și Ilan Laufer:„Mai avem mult de lucrat la el'

Cum se înțelege Tudor Chirilă cu cei doi băieți ai lui

Știu că ești cam zgârcit la vorbă când trebuie să discuți despre partenera ta, și tocmai de aceea te provoc să o descrii pe Iulia în câteva cuvinte. Ce înseamnă ea pentru tine?

Nu-mi place să-i pun pe cei de lângă mine în rame de cuvinte, strecurați printre întrebările unui interviu. Mai ales dacă sunt câteva cuvinte. Ar fi atât de puțin, atât de nedrept.

Faptul că aveți profesii diferite este un avantaj sau un impediment? Cum gestionează Iulia faptul că iubitul ei este un star pop-rok și un actor cunoscut?

Ea trebuie să răspundă la întrebarea asta.

Tudor Chirilă, despre activitățile pe care le desfășoară cu familia

Știu că pandemia te-a afectat foarte tare pe plan profesional și, implicit, financiar, însă există totuși și un plus… Ai petrecut mai mult timp cu puștii tăi. Cum a fost izolarea cu doi copii, bănuiesc, energici?

Copiii mei sunt foarte liberi și sociabili, dar înțeleg foarte bine și conceptul de „regulă. Am stabilit cu toții niște reguli și ei au încercat să le respecte. De multe ori ne-am mulțumit cu încercatul, dar a ieșit bine, într-un final. Dat fiind că avem un balcon generos, lockdown-ul din martie-aprilie 2020 a fost mult mai ușor de traversat.

Care este activitatea voastră de familie preferată? Aveți un hobby comun?

Ne place să ieșim cât mai mult, ieșim cu bicicletele, ieșim pe munte, vreau să-i inițiez pe copiii mei în cât mai mult din ce înseamnă experiență montană, încercăm să petrecem mult timp în aer liber. Eu alerg destul de mult cu ei și inventăm tot felul de jocuri bazate doar pe o minge sau niște cărămizi.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IANUARIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI.

Sursă foto: Arhivă, Captură ecran

 
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă